Prins Harry.
Volledig scherm
Prins Harry. © AFP

“Prins Harry komt eind dit jaar weer naar Engeland”

RoyaltyPrins Harry (36) reist eind dit jaar weer naar Engeland. Volgens ingewijden blijft de hertog van Sussex, die sinds zijn stap terug binnen het Britse koningshuis in Amerika woont, een weekend in het graafschap Nottinghamshire om de komende editie van zijn Invictus Games voor te bereiden. Ook een bezoek aan zijn oma koningin Elizabeth zou op het programma staan.

  1. Wordt prinses Eugenie de brug tussen Harry, Meghan en de andere royals? “Ze was ooit zijn speelkameraadje, nu is ze zijn grootste bondgenoot”
    PREMIUM
    Royalty

    Wordt prinses Eugenie de brug tussen Harry, Meghan en de andere royals? “Ze was ooit zijn speelkame­raad­je, nu is ze zijn grootste bondgenoot”

    Toen ze nog ravottende kinderen waren in de tuinen van Buckingham Palace, kregen prins Harry (36) en prinses Eugenie (31) een band die ontstond uit gedeelde schaamte: beiden hadden ze ouders die in de spotlights stonden, en beiden voelden ze er niets voor om zelf even beroemd te worden. Nu dat laatste al lang onvermijdelijk is gebleken, is er nog maar één groot verschil tussen de twee royals: Harry heeft schijnbaar voorgoed gebroken met zijn familie, terwijl Eugenie nog wel met hen door één deur kan. Haar vriendschap met Harry én diens echtgenote Meghan blijft echter ook intact. Zal zij binnenkort de brug vormen die Harry terug naar huis brengt?