Prins Harry
Volledig scherm
Prins Harry © REUTERS

Prins Harry kan aangeklaagd worden als hij liegt in zijn biografie

RoyaltyDe Britse prins Harry (36) zou wel eens aangeklaagd kunnen worden als hij onwaarheden schrijft in zijn biografie. Medewerkers van het paleis zijn voorbereid op het ergste, en zijn nu al aan het overleggen over mogelijke stappen die ze kunnen ondernemen om zichzelf en de monarchie te beschermen. 

5 reacties

 • Emi Hergersberg

  2 maanden geleden
  Waarom en hoe kan men zich zo verlagen om dit allemaal it te smeren. Het énige zinvolle positieve wat hij volgens mij de laatste tijd vertelde, was dat men met méér dan twee kinderen en een veel te grote voetafdruk heeft op deze wereld. Voor de rest is dat ventje zijn geloofwaardigheid aan het verliezen.
 • Yves François

  2 maanden geleden
  In plaats van uit onvrede de rug toe te keren en een liefdevol leven uit te bouwen met zijn gezin, gaat hij uit pure geldhonger en slechte invloed van zijn vrouw, zichzelf zo verlagen. Ooit geliefde prins, straks een totaal verhuisde prins.
 • Kristoff Mignon

  2 maanden geleden
  Heb altijd veel sympathie gehad voor hem maar nu zakt zijn geloofwaardigheid zienderogen voor mij
 • FREDDY THEUNIS

  2 maanden geleden
  De haat moet toch nogal diep zitten ! dat allemaal voor geld !
 • Ibn Marouf

  2 maanden geleden
  Zeer terecht!
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Prins Albert van Monaco reageert voor het eerst op geruchten over scheiding: “Charlene ging níét in ballingschap”
  Royalty
  4

  Prins Albert van Monaco reageert voor het eerst op geruchten over scheiding: “Charlene ging níét in balling­schap”

  Staan prins Albert (63) van Monaco en Charlène (43) op scheiden? Door het langdurige verblijf van de prinses in haar geboorteland Zuid-Afrika is er de laatste weken al heel wat twijfel ontstaan over hun huwelijk. Zo zou Charlène gevlucht zijn omdat ondertussen aan het licht kwam dat Albert nóg een buitenechtelijk kind had verwekt. In het Amerikaanse magazine ‘People’ reageert de vorst nu voor het eerst zélf op alle geruchten.