Prins Harry
Volledig scherm
Prins Harry © REUTERS

Prins Harry kan aangeklaagd worden als hij liegt in zijn biografie

RoyaltyDe Britse prins Harry (36) zou wel eens aangeklaagd kunnen worden als hij onwaarheden schrijft in zijn biografie. Medewerkers van het paleis zijn voorbereid op het ergste, en zijn nu al aan het overleggen over mogelijke stappen die ze kunnen ondernemen om zichzelf en de monarchie te beschermen. 

5 reacties

 • Emi Hergersberg

  1 jaar geleden
  Waarom en hoe kan men zich zo verlagen om dit allemaal it te smeren. Het énige zinvolle positieve wat hij volgens mij de laatste tijd vertelde, was dat men met méér dan twee kinderen en een veel te grote voetafdruk heeft op deze wereld. Voor de rest is dat ventje zijn geloofwaardigheid aan het verliezen.
 • Yves François

  1 jaar geleden
  In plaats van uit onvrede de rug toe te keren en een liefdevol leven uit te bouwen met zijn gezin, gaat hij uit pure geldhonger en slechte invloed van zijn vrouw, zichzelf zo verlagen. Ooit geliefde prins, straks een totaal verhuisde prins.
 • kristoff mignon

  1 jaar geleden
  Heb altijd veel sympathie gehad voor hem maar nu zakt zijn geloofwaardigheid zienderogen voor mij
 • FREDDY THEUNIS

  1 jaar geleden
  De haat moet toch nogal diep zitten ! dat allemaal voor geld !
 • Ibn Marouf

  1 jaar geleden
  Zeer terecht!
 1. Kate Middleton begaat eerste ‘misstap’ in meer dan 10 jaar bij koninklijke familie
  Royalty

  Kate Middleton begaat eerste ‘misstap’ in meer dan 10 jaar bij koninklij­ke familie

  De Britse prins William (40) en zijn vrouw Kate Middleton (40) hebben deze week voor het eerst een bezoek gebracht aan Wales sinds zij de titels prins en prinses van Wales dragen. Het koppel ging langs in de stad Swansea en op het eiland Anglesey, waar ze nog hebben gewoond. Tijdens het bezoek deed prinses Kate echter een uitspraak die de Britse pers niet beviel, waarna haar verweten werd dat ze het protocol brak en een ‘faux pas’ beging.