Prins Harry geeft advies over burn out, maar krijgt meteen kritiek: “Makkelijk, vanuit jouw villa van 14 miljoen”

RoyaltyDe Britse prins Harry (38) heeft een online lezing gegeven voor zijn startup BetterUp, waar hij aan de slag is als Chief Impact Manager. Tijdens die lezing spoorde hij bedrijven aan om elke werknemer ‘tijd te geven voor zichzelf’. Hij had het ook over zijn burn out, en hij noemde slechte ervaringen ‘lessen van het universum’. 

17 reacties

 • Jean De Grande

  5 maanden geleden
  De jaloezie druipt er weer van af. Heeft hij gekozen om als prins geboren te worden? Is het zijn schuld dat hij goed zijn boterham verdient door zijn naamsbekendheid?
 • Peter van Nieuwpoort

  5 maanden geleden
  Aandachtsschteeuwer net als die vrouw van hem. Hoe durf je te klagen met bakken met geld en goederen. Ze moesten het hem allemaal afnemen i.p.v. enkel zijn titels die, in de normale mensenwereld, niets voorstellen. Schaamteloos volk en niet alleen hij maar, al die royals. Hier klagen over milieu en vervolgens in privéjet de halve wereld rondvliegen in pure luxe! Watersnoodramp hier en zelf meer dan 19 verblijven hebben maar, nog geen kamer aanbieden.
 • Michael Helsens

  5 maanden geleden
  Ik denk dat mensen hier vergeten dat een burn-out iedereen kan overkomen.ook mensen met geld en ook als ke niet of nauwelijks werkt.veegt eerst voor je eigen deur voor je kritiek geeft op iemand anders
 • Gino Verstraete

  5 maanden geleden
  Hoe kan je nu een burn-out krijgen als je zegt in geld je kan je alle dagen amuseren sorry maar jij heb een slag weg man man
 • Benny De Keyzer

  5 maanden geleden
  Ik stel voor dat die zeveraar eens een maand in het sorteercentrum van Amazon werkt, eens zien of hij die 'les van het universum' kan smaken.