Harry en Meghan
Volledig scherm
PREMIUM
Harry en Meghan © @missharriman

Prins Harry en Meghan zetten royals alweer voor het blok met Netflixdocu: “Een oorlogsverklaring”

Royalty“Een oorlogsverklaring”, zo noemen insiders van Buckingham Palace het promofilmpje van Harry en Meghan. Netflix lanceert komende donderdag een documentaire waarin het echtpaar “hun kant van het verhaal vertellen”. De eerste beelden, met verschillende keren een huilende Meghan, maken de koninklijke familie zenuwachtig. En ook de timing van de lancering van de trailer — net op het moment dat William en Kate een belangrijke reis in de VS maken — wekt woede op.

7 reacties

 • maria peeters

  2 maanden geleden
  Zo zie je maar tot wat een foute partnerkeuze kan leiden.
 • Cecarine De Smet

  2 maanden geleden
  Harry Harry Harry toch, hij laat zich echt meeslepen met ruziestookster Meghan! Dankzij haar word de kloof tussen Harry en zijn broer alleen maar groter!! En dat omdat Kate meer in de kijker komt!! Ze heeft haar uiterste best al gedaan die Meghan! Ze wilden privacy, wel dat ze dan niet constant de media opzoeken. Meghan lokt echt veel negativiteit uit, ook met vrienden die ze kenden van vroeger heeft ze ruzie, met haar familie.triestig en zielig voor Harry ,hopelijk is hij gelukkig
 • dieter devreze

  2 maanden geleden
  Ik ben team Harry. Hij is de enige van heel die familie die echt ooit gewerkt heeft. Hij is de enige die echt zijn uniform verdient en terecht gedragen heeft. Voor de rest is dat (gala)uniform onverdiend en maar om te spelen.
 • Maria Yvonne Franssen

  2 maanden geleden
  Naijver en nog eens naijver. Meghan was een filmster voor haar huwelijk en in de koninklijke rangorde staat zij nu achter Catherine, terwijl m.i. Meghan de koninklijke sterrenstatus opeist op wil delen. Harry was 'dikke maatjes' met Catherine en William tot Meghan verscheen op het toneel. Het laat zich daarom makkelijk raden waar de schoen wringt. Ik vraag mij wel af hoe lang Meghan Harry onder controle kan houden.
 • Ferdi Wuytack

  2 maanden geleden
  En toch blijf ik geloven dat Meghan de enige Kardashian is van het koppel. Ze heeft geen al te beste invloed gehad op Harry. Harry die nog diende in het leger en als jonge prins een totaal ander imago uitstraalde als de dag van vandaag, die niet voor het geld hoefde te gaan, Meghan is tochwel een ander verhaal gezien haar afkomst.
 1. Hofdame die ook meter is van prins William moet Buckingham Palace verlaten, na beschuldigingen van racisme
  Play
  Royalty

  Hofdame die ook meter is van prins William moet Buckingham Palace verlaten, na beschuldi­gin­gen van racisme

  Lady Susan Hussey (83), voormalig hofdame van Queen Elizabeth en meter van prins William, legt per direct haar functies neer. De Britse hofdame doet dat omdat ze ervan beschuldigd wordt racistisch geweest te zijn tegenover een zwarte gast tijdens een receptie op Buckingham Palace. De hofdame zou Ngozi Fulani, voorzitter van een liefdadigheidsinstelling tegen huiselijk geweld, hebben uitgevraagd over haar nationaliteit.