Prins Harry en Meghan Markle
Volledig scherm
Prins Harry en Meghan Markle © WireImage

Prins Harry en Meghan Markle: “Wij zijn gebroken en bang”

RoyaltyPrins Harry (36) en zijn vrouw Meghan (40) zijn bedroefd door de “kwetsbare” staat waarin de wereld zich op dit moment bevindt. De hertog en hertogin van Sussex zijn geraakt door de situaties in Afghanistan en in Haïti en de nieuwe varianten van het coronavirus.

 1. ‘Meet the Markles’: dit zijn de opvallende familieleden van Meghan, die elk hun eigen vete hebben met de hertogin
  PREMIUM
  Royalty

  ‘Meet the Markles’: dit zijn de opvallende familiele­den van Meghan, die elk hun eigen vete hebben met de hertogin

  Er is al heel wat inkt over hen gevloeid, en jammer genoeg voor hen niet altijd op de meest positieve manier. Je vindt ze in valse paparazzifoto’s, schokkende talkshows en zelfs in het Australische ‘Big Brother’-huis. Hun beroemdste familielid, Meghan Markle (40), wil echter niets meer van hen weten. Dat zetten ze haar betaald door hun gal te spuwen in de media. Maar wie zijn die opvallende naasten van de hertogin van Sussex eigenlijk écht? Wij lichten de hele familie door: It’s time to meet the Markles.
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 1. Koning Charles weer aan het werk na rouwperiode aan Britse Hof
  Play
  Royalty

  Koning Charles weer aan het werk na rouwperio­de aan Britse Hof

  Na een rouwperiode aan het Britse hof is de nieuwe koning Charles weer aan het werk. Samen met koningin-gemalin Camilla trekt hij naar Schotland. Daar gaat het koninklijke koppel enkele officiële activiteiten uitvoeren. In de straten van Dunfermine, in het noordwesten van Edinburgh, staat het volk te wachten om een glimp op te vangen van de koning en koningin-gemalin. Charles neemt uitgebreid de tijd om er handjes te schudden.
 2. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  3

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.