Meghan Markle
Volledig scherm
Meghan Markle © CNN

Prins Harry en Meghan Markle ontkennen realityshow: “Het wordt een docu met homevideo’s van de Megxit-periode”

RoyaltyPrins Harry (36) en Meghan Markle (39) ontkennen dat ze werken aan een realityreeks waarin ze achtervolgd worden door camera’s, zoals de Britse kranten beweren. De twee hebben wel degelijk een deal met Netflix, maar volgens insiders zou het eerder gaan om een ‘smaakvolle documentaire’ met homevideo’s die het koppel maakte tijdens de Megxit-periode.

  1. Mario Danneels, die het bestaan van Delphine onthulde, blikt terug op 21 stormachtige jaren: “Ik kan niet anders dan trots zijn”
    PREMIUM
    Royalty

    Mario Danneels, die het bestaan van Delphine onthulde, blikt terug op 21 stormachti­ge jaren: “Ik kan niet anders dan trots zijn”

    Van ‘Je bent mijn dochter niet!’ tot ‘Het was een warme ontmoeting’: dat is het verschil tussen koning Albert II en zijn zoon. Koning Filip heeft op Laken uitgebreid kennisgemaakt met prinses Delphine en haar binnen de familie verwelkomd. Die ontmoeting dwong zo zelfs Albert uit zijn stilzwijgen. Onze royaltywatcher Mario Danneels, die in 1999 Delphines bestaan onthulde, blikt terug op 21 stormachtige en vaak pijnlijke jaren.