Prins Harry en Meghan Markle
Volledig scherm
Prins Harry en Meghan Markle © AP

Prins Harry en Meghan Markle bezoeken volgende maand het Verenigd Koninkrijk (maar niet om de koninklijke familie te bezoeken)

RoyaltyVoor het eerst sinds het platinajubileum van koningin Elizabeth (96) in juni keren prins Harry (37) en Meghan Markle (41) terug naar het Verenigd Koninkrijk. Het koppel zal er volgende maand voornamelijk goede doelen bezoeken.

0 reacties

 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. Huwelijk van prinses Claire bereikte Hollywood: “Haar trouwjurk was inspiratie voor ‘The Princess Diaries’”
  Royalty
  2

  Huwelijk van prinses Claire bereikte Hollywood: “Haar trouwjurk was inspiratie voor ‘The Princess Diaries’”

  Het huwelijk van prinses Claire (48) en prins Laurent (58) vond bijna 20 jaar geleden plaats, maar nog steeds lijken er nieuwe details naar boven te komen. Volgens de Finse historica Ella Holma, die zich specialiseert in de geschiedenis van koninklijke mode, vormde de jurk die Claire destijds droeg dé inspiratie voor de trouwjurk die te zien was in Disneyfilm ‘The Princess Diaries 2’. Volgens ontwerper Edouard Vermeulen (65) gaat het wellicht om een toevalligheid.