Koningin Paola en koning Albert in juli 2020.
Volledig scherm
Koningin Paola en koning Albert in juli 2020. © BELGA

Prins Harry en Meghan achterna? Koningin Paola gooit alles op tafel in nieuwe docu: “Het paleis werkt hier niet aan mee”

RoyaltyWerd koningin Paola (83) geïnspireerd door de plannen van de Britse prins Harry en Meghan Markle om in een tv-interview haar verhaal te vertellen? Het zou zowaar kunnen, nu blijkt dat er in alle stilte gewerkt wordt aan een nieuwe documentaire rond de echtgenote van koning Albert. Later dit najaar zal de 83-jarige Paola “onomwonden” haar levensverhaal vertellen op het kleine scherm, iets wat nooit eerder is gebeurd in ons land. Voelen koning Filip en koningin Mathilde het zweet nu uitbreken?

7 reacties

 • Marc Van Driessche

  1 maand geleden
  De mensen liggen niet te wachten op nieuws van dit koppel dat fortuinen gekost heeft aan de maatschappij, graag geen berichtgeving meer van die profiteurs.Dotaties moeten afgeschaft worden.
 • Miguel Duro Gonzalez

  2 maanden geleden
  Gaat ze de waarheid vertellen, of gaat ze proberen de geschiedenis te herschrijven ? Ze kan vertellen wat ze wil, er zullen zeker mensen zij die het allemaal gaan geloven. Ik ben geen fan van het koningshuis, maar de huidige koning heeft 1000keer meer fatsoen dan zijn ouders.
 • Robert VAN LAERE

  2 maanden geleden
  Eindelijk hoop van al deze hoogedele heren en vrouwen de waarheid en verantwoordelijkheid te vernemen Neen, voor ons was Albert alleen een vuile scheev schaatser .Men moet hem best geen eer meer betuigen. En natuurlijk zal HLN mijn reactie saboteren en schrappen , dank u
 • Michel Vandewiele

  2 maanden geleden
  15 000 € nog eens bovenop van Brussel, dus van ons allemaal, bovenop alle tientallen miljoenen dat ze rijk zijn. Hoelang gaan wij dat nog tolereren ? Of zijn er nog mensen die bij bepaalde gelegenheden gaan roepen : vive le roi vive la reine. Dit is gestoord !
 • Marc Geerts

  2 maanden geleden
  Als ge niet toekomt met uw dotatie moet ge wel een bijverdienste zoeken Worden ze hierop belast . Ik zal zeker niet kijken . Misschien kunnen ze meedoen aan big brother dan komen ze ook nog eens in beeld
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Prinses Delphine op de nationale feestdag? Royaltykenners voorspellen haar ‘koninklijke’ plannen voor 2021
  PREMIUM
  Royalty

  Prinses Delphine op de nationale feestdag? Royaltyken­ners voorspel­len haar ‘koninklij­ke’ plannen voor 2021

  2020 was een jaar waarvan we met een spontane zucht van opluchting afscheid hebben genomen. Maar voor Delphine Boël - of beter: Delphine van Saksen-Coburg - was het een topjaar. Na de lang aanslepende juridische strijd met koning Albert werd ze eindelijk welkom geheten op het kasteel van Laken. De 52-jarige Delphine is nu officieel een koninklijke hoogheid, een prinses van België. Wat mogen we in dit nieuwe jaar zoal verwachten van Delphine? Royaltykenners laten hun licht schijnen op haar plannen.
 1. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge

 2. Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's