Prins George hoeft niet naar een internaat.
Volledig scherm
Prins George hoeft niet naar een internaat. © Getty Images

Prins George wordt niet naar internaat gestuurd, in tegenstelling tot zijn vader

RoyaltyDe Britse prins George (7) moet binnenkort niet naar een internaat. In tegenstelling tot zijn vader, prins William, zijn oom prins Harry en grootvader prins Charles, zal George gewoon bij zijn ouders blijven wonen tijdens zijn schooltijd. 

2 reacties

 • Ann Verschueren

  1 jaar geleden
  Lijkt me een warm en liefdevol gezin met klasse. Een voorbeeld waar veel koninklijke hoogheden een voorbeeld aan kunnen nemen.
 • Liliane Schoeters

  1 jaar geleden
  Bravo voor hen, ze gooien het roer helemaal om!
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Harry en Meghan breken met PR-firma die zij al had toen ze nog acteerde: “Hun reputatie is zo slecht dat ze het alleen gaan proberen”
  Royalty

  Harry en Meghan breken met PR-firma die zij al had toen ze nog acteerde: “Hun reputatie is zo slecht dat ze het alleen gaan proberen”

  De Queen is nog maar net begraven, of de koninklijke geruchtenmolen komt alweer op gang. Vele ogen zijn gericht op Harry (38) en Meghan (41), en daar zijn zij zich volledig van bewust. In een poging hun beschadigde reputatie te redden, breken ze met de PR-firma die Meghan al vertegenwoordigt sinds ze nog actrice was. De hertog en hertogin van Sussex gaan het nu alleen proberen.