Diepe teleurstelling op de gezichten van de royals.
Volledig scherm
Diepe teleurstelling op de gezichten van de royals. © RV

Prins George (7) in extase na vroege 1-0 in EK-finale, maar zijn enthousiasme slaat om in teleurstelling

Feestvreugde en diepe teleurstelling voor prins George (7) tijdens de EK-finale op Wembley. Na amper twee minuten spelen, opende Engeland de score tegen Italië. De Britse troonopvolger en heel Wembley - op de 6.000 Italiaanse fans na - gingen in extase. De jonge royal sprong op en klapte vol overgave voor Luke Shaw. Helaas: uiteindelijk ging Italië met de overwinning lopen.

35 reacties

 • jan Van Handenhoven

  2 maanden geleden
  Italië ging niet met de overwinning lopen, het verdiende de overwinning.
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Een goeie levensles voor kleine george! Het kan al eens tegenzitten, ook voor een toekomstige koning
 • Ben Strubbe

  2 maanden geleden
  De racistische 'Little Englander' heeft zich laten kennen. Wat een geluk dat Engeland de match niet heeft gewonnen, de ultieme vernedering na Brexit. Er kon van het Koninklijk gezin zelfs geen applaus of glimlachje af voor de winnaar, Italië. Het land van 'ladies and gentlemen' is een marginaal eiland geworden - mede dankzij de media.
 • willy zachel

  2 maanden geleden
  Winnen met penalty’s is niet écht winnen ! Ze hadden dan evengoed een munt kunnen opgooien ! Eigenlijk zouden er gewoon opnieuw een volledige match moeten gespeeld worden tot er een échte afgetekende winnaar is door doelpunten Dus één of twee dagen langer spelen ?
 • Beate Liefkens

  2 maanden geleden
  In de finale geraakt...door een strafschop die geen was Norbert Corten! De enige echte winnaar is Denemarken!!!
 1. ‘Football’s coming Rome’: Italië zadelt Engeland met nieuw penaltytrauma op en is Europees kampioen
  EK VOETBAL

  ‘Football’s coming Rome’: Italië zadelt Engeland met nieuw penalty­trau­ma op en is Europees kampioen

  55 jaar van pijn. En daar komen er nog een pak bij. Nieuw penaltytrauma voor Engeland. Geen ongeziene party, wel doffe ellende. Italië, onderweg baas tegen onze Rode Duivels, beloond voor zijn attractief toernooi met een tweede EK-triomf na 1968. 1-1 in een nagelbijter van een finale na goals van Shaw en Bonucci. In de penaltyreeks koos Dame Fortuna net als tegen Spanje voor de Azzurri. Missers van de invallers Rashford, Sancho en Saka. Football is niet Coming Home, maar Going to Rome.
 2. Advocaat van prins Andrew noemt misbruikzaak “mogelijk onwettige rechtszaak”
  Royalty
  11

  Advocaat van prins Andrew noemt misbruik­zaak “mogelijk onwettige rechtszaak”

  De Britse prins Andrew (61) is van plan de bevoegdheid van een Amerikaanse rechtbank aan te vechten in de zaak van Virginia Giuffre, die zegt op 17-jarige leeftijd te zijn misbruikt door de royal. Dat meldt het Britse persbureau Reuters op basis van documenten die maandag door een advocaat van de zoon van de Queen zijn ingediend. De advocaat van prins Andrew noemt misbruikzaak ongeldig. “Dit is een ongegronde, niet-levensvatbare en mogelijk onwettige rechtszaak”.