Diepe teleurstelling op de gezichten van de royals.
Volledig scherm
Diepe teleurstelling op de gezichten van de royals. © RV

Prins George (7) in extase na vroege 1-0 in EK-finale, maar zijn enthousiasme slaat om in teleurstelling

Feestvreugde en diepe teleurstelling voor prins George (7) tijdens de EK-finale op Wembley. Na amper twee minuten spelen, opende Engeland de score tegen Italië. De Britse troonopvolger en heel Wembley - op de 6.000 Italiaanse fans na - gingen in extase. De jonge royal sprong op en klapte vol overgave voor Luke Shaw. Helaas: uiteindelijk ging Italië met de overwinning lopen.

35 reacties

 • jan Van Handenhoven

  2 maanden geleden
  Italië ging niet met de overwinning lopen, het verdiende de overwinning.
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Een goeie levensles voor kleine george! Het kan al eens tegenzitten, ook voor een toekomstige koning
 • Ben Strubbe

  2 maanden geleden
  De racistische 'Little Englander' heeft zich laten kennen. Wat een geluk dat Engeland de match niet heeft gewonnen, de ultieme vernedering na Brexit. Er kon van het Koninklijk gezin zelfs geen applaus of glimlachje af voor de winnaar, Italië. Het land van 'ladies and gentlemen' is een marginaal eiland geworden - mede dankzij de media.
 • willy zachel

  2 maanden geleden
  Winnen met penalty’s is niet écht winnen ! Ze hadden dan evengoed een munt kunnen opgooien ! Eigenlijk zouden er gewoon opnieuw een volledige match moeten gespeeld worden tot er een échte afgetekende winnaar is door doelpunten Dus één of twee dagen langer spelen ?
 • Beate Liefkens

  2 maanden geleden
  In de finale geraakt...door een strafschop die geen was Norbert Corten! De enige echte winnaar is Denemarken!!!
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Druk om de ‘royal racist’ te noemen stijgt gevoelig: “Harry en Meghan hebben een loopje genomen met de waarheid”
  PREMIUM
  Royalty

  Druk om de ‘royal racist’ te noemen stijgt gevoelig: “Harry en Meghan hebben een loopje genomen met de waarheid”

  “Er werden vragen gesteld over de huidskleur van Archie, en wat dat mogelijk zou betekenen voor het koningshuis.” Het was een ware bom die prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan Markle (40) in maart lieten vallen tijdens hun beruchte Oprah-interview. Sindsdien is de jacht op de zogenaamde ‘royal racist’ geopend, voorlopig nog zonder enig succes. Integendeel, uit steeds meer hoeken weerklinkt de felle verdediging van Queen Elizabeth en haar achterban, terwijl het koppel zich in stilzwijgen hult: “Ik weet waar het over gaat, en ze hebben het volledig verkeerd voorgesteld.”
 1. ‘Football’s coming Rome’: Italië zadelt Engeland met nieuw penaltytrauma op en is Europees kampioen
  EK VOETBAL

  ‘Football’s coming Rome’: Italië zadelt Engeland met nieuw penalty­trau­ma op en is Europees kampioen

  55 jaar van pijn. En daar komen er nog een pak bij. Nieuw penaltytrauma voor Engeland. Geen ongeziene party, wel doffe ellende. Italië, onderweg baas tegen onze Rode Duivels, beloond voor zijn attractief toernooi met een tweede EK-triomf na 1968. 1-1 in een nagelbijter van een finale na goals van Shaw en Bonucci. In de penaltyreeks koos Dame Fortuna net als tegen Spanje voor de Azzurri. Missers van de invallers Rashford, Sancho en Saka. Football is niet Coming Home, maar Going to Rome.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.