Prins Charles is niet blij met het nieuwe boek.
Volledig scherm
Prins Charles is niet blij met het nieuwe boek. © AFP

Prins Charles wil auteur aanklagen die beweert dat hij de ‘racistische royal’ is

RoyaltyDe Britse prins Charles (73) is kwaad op de auteur van het boek ‘Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan’. Christopher Andersen schrijft daarin namelijk dat Charles de zogenaamde ‘royal racist’ is, die zich vragen stelde bij de huidskleur van Archie - het zoontje van prins Harry (37) en Meghan Markle (40). 

3 reacties

 • Elle Devee

  1 jaar geleden
  Vandaag de dag moet men zijn tong geen twee keer ronddraaien alvorens te spreken maar liefst 10 keer en dan is het misschien beter alsnog te zwijgen. Al wat je zegt wordt gefileerd en geïnterpreteerd door mensen die achter alles racisme zien.
 • Jonny Van den Bruel

  1 jaar geleden
  Twee van onze kleinkinderen hebben ook een exotisch tintje. So what. Maar, alsjeblief, is het nu ook al crimineel om je af te vragen hoe het kleurtje van je (achter)(klein)kind zal zijn? Vlieg ik straks met dit schrijven in den bak? Dan zijn er nog veel wachtenden voor mij, hoor. In 'The good doctor' krioelt het van de verschillende tinten, viel me onlangs op. Voordien heb ik daar zelfs nooit op gelet. Dat maakt mij noch beter, noch een slechter mens.
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Dat was helemaal niet racistisch. Ik vond dit een hele normale vraag. Heden ten dage mag er niks meer.