Prins Charles
Volledig scherm
Prins Charles © REUTERS

Prins Charles verder in het nauw in mogelijk omkoopschandaal

RoyaltyPrins Charles (72) heeft in de afgelopen jaren meerdere ontmoetingen gehad met de man die de spil is in het vermeende omkoopschandaal rond zijn liefdadigheidsinstelling. Dat schrijft The Sunday Times op basis van eigen onderzoek.

11 reacties

 • Guy Van Brussel

  3 weken geleden
  Big deal )))
 • michel vandewiele

  1 maand geleden
  Hoog tijd de mensen eens in opstand komen tegen die wereldvreemde multimilionnairs, schandaal na schandaal en eigenlijk hebben ze nog niets te zeggen ook, het is de regering die het land bestuurt.
 • Henri Demeer

  1 maand geleden
  Zijn vrouw in het ongeluk jagen en nu nog wat frauderen , mooie koning gaat dat worden als ze geen dubbelgangsters voor de koningin meer vinden .
 • Willy Devroey

  1 maand geleden
  Zou het kunnen dat heel zijn leven een grote leugen is van misbruik van geld en zelfs banden met misdaadorganisaties?
 • Ben Van Steenwinkel

  1 maand geleden
  Dat is toch de bedoeling om zoveel mogelijk fondsen te werven. Ik zie het probleem niet. Als iemand een grote schenking doet aan een goed doel, dan krijgt hij/zij ook speciale aandacht.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.