Charles en Harry
Volledig scherm
Charles en Harry © EPA

Prins Charles nog steeds razend na Oprah-interview: “Deze keer is Harry te ver gegaan”

RoyaltyPrins Charles (72) heeft zijn zoon Harry nog altijd niet vergeven voor het interview met Oprah Winfrey, zo zegt een insider tegen US Weekly. Hoewel men gehoopt had dat de begrafenis van prins Philip voor verzoening tussen vader en zoon zou zorgen, blijkt het tegendeel waar. 

4 reacties

 • Carmen Grauwels

  2 weken geleden
  Zozls altijd met zoiets in iedere familie (kan 2 kanten op gaan); tijd en even wat afstand om alles late te bekoelen of je gaat uit elkaar. Natuurlijk als je zo mega beroemd bent en tijdschriften, kranten,.. over de hele wereld blijven het interview en alles oprakelen, dan is bekoelen moeilijk want je blijft er mee geconfronteerd worden
 • Jan Baroen

  2 weken geleden
  De harde werker zal het eens zeggen. Misschien kwetst de waarheid wel?
 • Willy Bruyninckx

  2 weken geleden
  De waarheid doet altijd pijn en volgens mij zit bij Harry de gebeurtenissen met zijn moeder en hoe ze behandeld nog altijd in zijn achterhoofd.
 • murielle goffin

  2 weken geleden
  Volledig eens met prins Charles.
 1. Zo zien de vakantiehuisjes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique
  Play
  Camping Coppens

  Zo zien de vakantie­huis­jes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"