Prins Charles en zijn zoon prins Harry.
Volledig scherm
Prins Charles en zijn zoon prins Harry. © EPA

Prins Charles maakt knieval en nodigt prins Harry uit: "Hij wil zijn kleindochter ontmoeten”

RoyaltyDe Britse prins Charles (73) wil niet langer wachten om zijn kleindochter Lilibet voor het eerst in het echt te ontmoeten. Dat meldt althans de Britse krant ‘The Mirror’, die heeft vernomen dat de troonopvolger zijn zoon Harry heeft uitgenodigd om met zijn familie bij hem te verblijven als ze volgende keer het Verenigd Koninkrijk bezoeken.

5 reacties

 • gracienne de groodt

  4 maanden geleden
  Chapeau Charles, ik zou ook op mijn knieën gaan om mijn kleinzoon te zien, en we zijn van 2 verschillende werelds, jij koninklijk ik gewone burger.
 • Rosa Stessens

  4 maanden geleden
  Harry heeft gekozen. Hij heeft de vijandelijkheden geopend. Aandacht zoeken op alle mogelijke manieren. Blijf in santa monica please
 • Ellen Lenseclaes

  4 maanden geleden
  niet doen Harry. Denk gewoon aan jezelf en je gezin. Je bent beter af zonder
 • emiel wouters

  4 maanden geleden
  Niet toegeven, ga je eigen weg. Dat is de enige goede. Kies enkel voor je eigen gezin.
 • Bobo Moreno

  4 maanden geleden
  Leuk voor z'n oma; het is namelijk haar regering die hij voor de rechter sleept. De minister van binnenlandse zaken heeft al aangegeven dat de politie niet 'te huur' is. Harry & Meghan willen alleen aandacht als het hen uitkomt. Zo werkt het niet.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.