Prins Charles heeft Archie amper gezien.
Volledig scherm
Prins Charles heeft Archie amper gezien. © Instagram

Prins Charles heeft zijn kleinzoon Archie nog maar twee keer ontmoet

RoyaltyDe ruzie tussen prins Harry (36) en zijn familie heeft spijtige gevolgen voor zijn zoontje, Archie (2). Zo zou prins Charles (72) zijn kleinzoon nog maar twee keer in levende lijve hebben gezien. De kinderen van prins William (38): George, Charlotte en Louis, heeft Archie slechts één keer ontmoet op erg jonge leeftijd. 

7 reacties

 • Sandra Rappe

  1 maand geleden
  Ofwel ligt het aan de bron. Dit artikel is een vertaling van de Britse tabloid de Daily Mail die het niet erg nauw neemt met de waarheid. Meghan won afgelopen woensdag nog een rechtszaak tegen de Daily Mail.
 • Rudolphe V.DeBaere

  1 maand geleden
  Ligt dat aan Charles of eerder aan Harry en Meghan ?
 • MYRIAM VAN RECK

  1 maand geleden
  Ik zie mijn kleinkinderen ook niet door Corona!
 • erik vercammen

  1 maand geleden
  Mijn vader zijn achter kleinkinderen nog maar 1 keer en ze zijn 1,5j. Door Corona kan het nu eenmaal niet meer! Dat is voor royals niet anders.
 • Pim Pauwels

  1 maand geleden
  Normaal toch met 14 maanden Corona. Niet dat het mij interesseert
 1. Prins Harry bracht Queen op de hoogte van naam Lilibet, “maar hij vroeg geen toestemming”
  Royalty
  10

  Prins Harry bracht Queen op de hoogte van naam Lilibet, “maar hij vroeg geen toestem­ming”

  Meghan Markle (39) en prins Harry (36) verwelkomden vrijdagavond hun dochtertje Lilibet ‘Lili’ Diana Mountbatten-Windsor. Haar naam zorgt voor gemengde reacties: “Hoe durven jullie, na zo’n zware uithaal naar de koninklijke familie?”, klinkt het onder meer. Maar volgens Harry en Meghan is het een eerbetoon aan Queen Elizabeth (95). Bronnen beweren zelfs dat Harry vlak voor de geboorte gebeld zou hebben met de Queen om toestemming te vragen, al is niet iedereen het daar mee eens.
 2. Britse royals feliciteren Harry en Meghan met hun dochtertje: hartelijkheid van William en Kate, droge boodschap van Charles
  Royalty
  1

  Britse royals felicite­ren Harry en Meghan met hun dochtertje: hartelijk­heid van William en Kate, droge boodschap van Charles

  Meghan Markle (39), de hertogin van Sussex, is vrijdag bevallen van een dochtertje. Lilibet Diana Mountbatten-Windsor is geboren in een ziekenhuis in Santa Barbara in Californië. Koningin Elizabeth laat weten ‘verheugd’ te zijn met de geboorte van haar elfde achterkleinkind en ook de andere Britse royals feliciteren Harry (36) en Meghan. De kersverse ouders hoeven ook geen cadeautjes na de geboorte van hun dochter Lili. Het koppel ziet liever dat mensen doneren aan organisaties die zich inzetten om vrouwen en meisjes te steunen.