Prins Charles.
Volledig scherm
Prins Charles. © Photo News

Prins Charles gaf wel nog geld aan Harry na z’n stap terug uit koningshuis

RoyaltyPrins Charles (72) heeft zijn zoon Harry (36) wel degelijk financieel bijgestaan na diens stap terug binnen het Britse koningshuis. Nochtans had de hertog van Sussex eerder gezegd dat de geldkraan meteen werd dichtgedraaid toen hij vertrok naar de VS. Uit de verantwoording van de koninklijke familie over haar inkomsten en uitgaven blijkt echter dat Charles daarna nog geld heeft gegeven aan zijn jongste zoon.

10 reacties

 • Geert Van de Moortele

  3 maanden geleden
  In belgische frank zijn dit gigantische bedragen voor een arbeider.
 • WILLY ZACHEL

  3 maanden geleden
  Geld gegeven of géén geld gegeven ! Wat heeft het publiek daar nu mee te maken ! En wat belang heeft dat nu eigenlijk ?
 • luc matton

  3 maanden geleden
  Dat die Charles maar Prins blijft. Ineens William koning. En dan de band met zijn broer voorgoed herstellen.
 • imke de meester

  3 maanden geleden
  wie kan dat nu echt weten ? Niemand. Allemaal schrijven ze hun eigen verhaal, het ene al dramatischer dan het andere, het ene vol leugens en het andere met een beetje leugens, maar de waarheid zeggen zullen ze nooit doen. En waarom zouden ze dat doen ?
 • Kristine Delacourt

  3 maanden geleden
  Als de geruchtenmolen maar kan blijven draaien. Vroeger hadden de koningshuizen nog klasse. Nu is het meer "Keeping up with the Kardashians".
 1. Geen Emmy Award voor Oprah-interview met Harry en Meghan, ‘The Queen’s Gambit’ is grote winnaar
  TV

  Geen Emmy Award voor Op­rah-interview met Harry en Meghan, ‘The Queen’s Gambit’ is grote winnaar

  Het interview dat Oprah Winfrey (67) had met prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan (40) heeft dit weekend geen Primetime Creative Emmy Award gewonnen. Het programma was genomineerd in de categorie beste non-fictie special met presentatie, maar de Emmy ging naar het programma ‘Searching for Italy’ van acteur Stanley Tucci. ‘The Queen’s Gambit’ was de grote winnaar van de avond met maar liefst negen Creative Arts Emmy’s.
 2. Politie ziet niets strafbaars aan beroemd BBC-interview met prinses Diana
  Royalty
  1

  Politie ziet niets strafbaars aan beroemd BBC-interview met prinses Diana

  De Britse politie ziet geen strafbare feiten bij het tot stand komen van het beroemde televisie-interview van de BBC met Diana in 1995. Uit onafhankelijk onderzoek bleek eerder dit jaar nochtans dat de omroep had verzwegen dat het gesprek met de prinses was geregeld door valse informatie te verstrekken. De politie deed daarop zelf speurwerk naar het interview dat journalist Martin Bashir (58) met haar had.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. IN BEELD. Prinses Maria Annunciata van Liechtenstein stapt in het huwelijksbootje met grote Italiaanse liefde
  Royalty
  4

  IN BEELD. Prinses Maria Annunciata van Liechten­stein stapt in het huwelijks­boot­je met grote Italiaanse liefde

  De huwelijksklokken luiden in Liechtenstein. Prinses Maria Anunciata (36) - die een kleindochter is van wijlen Josephine Charlotte van België - is in het huwelijksbootje gestapt met haar Italiaanse partner Emanuele Musini, al is dat eigenlijk al voor de tweede keer. De 36-jarige royal gaf haar jawoord namelijk al op 26 juni tijdens een kleine burgerlijke ceremonie, maar afgelopen weekend sprak Maria Anunciata opnieuw haar geloften uit tijdens het kerkelijke huwelijk.
 3. Prins Andrew gedagvaard in misbruikzaak

  Prins Andrew gedagvaard in misbruik­zaak

  De Britse prins Andrew heeft ondanks vermeende weigeringen een dagvaarding overhandigd gekregen. De tweede zoon van de Britse koningin Elizabeth wordt in New York aangeklaagd door Virginia Giuffre (38). Zij heeft verklaard dat ze op 17-jarige leeftijd is misbruikt door de prins. Die zou op dat moment te gast zijn geweest bij de omstreden zakenman Jeffrey Epstein, die in 2019 dood werd aangetroffen in zijn cel nadat hij was beschuldigd van grootschalig misbruik van minderjarige vrouwen.