AFP
Volledig scherm
© AFP

Prins Andrew verkoopt Zwitserse chalet van 20 miljoen euro om juridische kosten te betalen: “De Queen wil niet helpen”

RoyaltyDe Britse prins Andrew (61) is op zoek naar een grote som geld om zijn juridische kosten te betalen. De rechtszaak rond Virginia Giuffre brengt heel wat hoog oplopende rekeningen met zich mee. Volgens een insider wil zijn moeder, de Queen, niet opdraaien voor de kosten, waardoor Andrew nu op een andere manier aan geld moet raken. Daarom probeert hij zijn chalet in Zwitserland te verkopen.

10 reacties

 • patrick de bock

  4 maanden geleden
  Wedden dat hij wel zweet…..?
 • Stan Boudewijns

  4 maanden geleden
  Ach...een chalet meer of minder maakt niks uit voor zo'n prins.
 • Patrick Rasschaert

  4 maanden geleden
  Als de queen al dan niet geld wil geven is dat haar zaak en wat hebben Charles en William zich daar mee te moeien of zijn ze zelf op haar geld uit en vrezen ze dat er minder zal zijn voor hen. De queen zou dan ook het been moeten stijf houden en hen beiden indien nodig blijkt financieel ook niet steunen.
 • ivo van damme

  4 maanden geleden
  De Queen heeft haar favo zoontje zo geconditioneerd. Een verwend nest. Zij is ook geen voorbeeld, net zoals vele anderen in die familie. Het rommelt en stinkt bij de Windsors. Maar wat wil je? Het volk adoreert hen zelfs na hun wandaden in hun kolonies waar ze zich op brutale repressie bedruipt hebben . Op den duur denken er daar veel dat ze boven de wet staan. Net zoals in vele monarchieen.
 • guy vermeulen

  4 maanden geleden
  Zeggen ze , de Queen wil niet helpen ? Geloof dat toch niet .
 1. Prins Harry waagt zich aan eerste acteerprestatie ooit en verschijnt voor de gelegenheid in ‘Girl Dad’-T-shirt
  Royalty
  1

  Prins Harry waagt zich aan eerste acteerpres­ta­tie ooit en verschijnt voor de gelegen­heid in ‘Girl Dad’-T-shirt

  Prins Harry verschijnt voor een promofilmpje van Travalyst, zijn non-profitorganisatie, aan de zijde van acteurs Rhys Darby, Dave Fane en Rena Owen. De wederhelft van Meghan Markle zet zijn beste beentje voor in een sketch en maakt zo zelf zijn debuut als acteur. Zijn outfit? Een T-shirt met het opschrift ‘Girl Dad’ waar hij ook mee gaat joggen. De video moet Harry’s nieuwe project rond ‘groene reizen’ promoten en geeft reizigers sterren wanneer ze duurzaam bezig zijn.