Een Amerikaanse rechter heeft besloten dat de geheime deal tussen miljardair Jeffrey Epstein en Virginia Giuffre openbaar moet worden gemaakt.
Volledig scherm
Een Amerikaanse rechter heeft besloten dat de geheime deal tussen miljardair Jeffrey Epstein en Virginia Giuffre openbaar moet worden gemaakt. © AP/Getty Images - Fotomontage HLN

Prins Andrew moet deal tussen Epstein en slachtoffer openbaar maken

RoyaltyEen Amerikaanse rechter heeft besloten dat de geheime deal tussen miljardair Jeffrey Epstein en Virginia Giuffre (38) openbaar moet worden gemaakt in de misbruikzaak tegen de Britse prins Andrew (61), meldt ‘The Guardian’. De verdediging beweert dat Giuffre de prins niet kan aanklagen vanwege haar schikking met de inmiddels overleden Epstein.

 1. Prins Andrew duikt onder tijdens de feestdagen: “De Queen kan niet meer met hem gezien worden”
  PREMIUM
  Royalty

  Prins Andrew duikt onder tijdens de feestdagen: “De Queen kan niet meer met hem gezien worden”

  Prins Andrew (62) zal dit jaar geen kerst vieren met de rest van de koninklijke familie, zo bevestigen bronnen binnen het koninklijk paleis. De reden is niet ver te zoeken: de Britse royal staat andermaal in het oog van de storm, dit keer tijdens het proces tegen Ghislaine Maxwell, ex en handlangster van pedofiel Jeffrey Epstein én boezemvriendin van de prins. De naam van Andrew is al verschillende keren gevallen in de rechtszaal – en niet in positieve zin. Het net sluit zich stilaan rond de beruchte royal. “Hij heeft het lang willen ontkennen, maar hij kan nooit meer terug naar dat koninklijke leven.”
 2. Prins William lapt koninklijke regels aan zijn laars en omhelst oudere man tijdens bezoek aan Schotland
  Royalty

  Prins William lapt koninklij­ke regels aan zijn laars en omhelst oudere man tijdens bezoek aan Schotland

  Prins William (39) en Kate Middleton (40) zijn momenteel in Schotland voor een tweedaagse koninklijke tournee om Mental Health Awareness Week onder de aandacht te brengen. De hertog en hertogin gingen onder meer op bezoek bij de Wheatley Group in Glasgow om met hun eigen ogen te zien hoe ze de levens van kansarme of kwetsbare mensen veranderen, inclusief personen die het risico lopen dakloos te worden. Op dat moment werd prins William op de gevoelige plaat vastgelegd.