Prins Andrew
Volledig scherm
Prins Andrew © AP

Prins Andrew moet bewijzen dat hij ‘niet kan zweten’ in rechtszaak tegen Virginia Giuffre

RoyaltyVirginia Giuffre, die prins Andrew (61) beschuldigt van verkrachting, wil dat de Brit in de rechtbank bewijst dat hij niet kan zweten. In een interview met BBC verklaarde hij namelijk dat “Virginia hem beschrijft als een vieze, zweterige man, maar dat kan niet, want ik kan niet eens zweten. Dat is voor mij fysiek onmogelijk.” 

8 reacties

 • monique dewaele

  1 jaar geleden
  ben nieuwsgierig of hij één dag in de cel gaat doorbrengen -als hij zo onschuldig is zou hij die vrouwen al lang een proces aangedaan hebben voor smaad en dat heb ik nergens gelezen
 • ivo torfs

  1 jaar geleden
  Die gaat nooit gestraft worden... geld en macht... weet je.
 • Ferdi Wuytack

  1 jaar geleden
  Zweten zoals een paard zal hij doen in de rechtszaal.
 • Bart Verwegen

  1 jaar geleden
  Wat een goedkope uitvlucht, iederéén kan zweten tenzij je echt een medische aandoening hebt.
 • Marie Bove

  1 jaar geleden
  Laat die maar eens goed zweten en de rest eveneens.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.