Prins Andrew en prins Charles
Volledig scherm
Prins Andrew en prins Charles © HLN

Prins Andrew is alweer wat verantwoordelijkheid kwijt: “Charles neemt het van hem over”

RoyaltyHet ziet er niet naar uit dat prins Andrew (61) nog zal terugkeren als senior royal. De koninklijke familie blijft hem verantwoordelijkheden uit handen nemen. Deze keer gaat het om zijn patronage van het Royal Philharmonic Orchestra. Troonopvolger Charles (72) zal het van hem overnemen als beschermheer. 

5 reacties

 • Marc Uytdewilgen

  1 week geleden
  Zolang de Queen leeft zal er niets gebeuren met prins Andrew. Hij moet zichzelf koest houden. Wel zullen er veel ponden 'blusgeld' gespoten worden door de Queen om haar 'febekak' zoveel als kan e beschermen tegen de gerechtelijke en roddel-media haaien.
 • patrick de bock

  2 weken geleden
  Die andrew hoort in de jail .
 • Ludovic De Beuckeleer

  2 weken geleden
  Harry heeft zich zelf en Megan buitenspel gezet door de beschuldigingen aan het adres van het hof, Charels heeft daarover al in zijn kaarten laten kijken en neemt het zijn zoon kwalijk. wat het orkest betreft , het is een van de beste ter wereld laat ze blijven, ze maken mooie muziek.
 • Marcel Van Overloop

  2 weken geleden
  Een van de beste, zoniet het beste klassiek orkest. Moge het nog lang bestaan. Ook rockers houden van klassiek, geniale componisten en uitvoerders.
 • Nadia Crabeels

  2 weken geleden
  Voor Harry en meghan is het beter zou ook in die firm willen zitten maar Harry is geboren als prins en daar kan Charles niks tegen doen
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge