Prins Andrew
Volledig scherm
Prins Andrew © REUTERS

Prins Andrew in crisisoverleg met royals na eerste hoorzitting: “Ze hadden nooit verwacht dat het zover zou komen”

RoyaltyPrins Andrew (62) ligt in crisisoverleg met de andere royals en zijn adviseurs, zo zeggen bronnen binnen het paleis. Vanwege de aanklacht van Virginia Giuffre is de monarchie aan het wankelen gebracht. Andrew bespreekt nu samen met de Queen de beste gang van zaken. 

6 reacties

 • Dirk DE Bakker

  1 jaar geleden
  Bewijzen wil ik zien en die zijn er niet, veel beweringen integer wel maar wie weet wat hij 20 jaar geleden exact nog heeft gedaan of ontmoet. Dit draait puur om geld want er waren al afspraken gemaakt. De centen zullen op zijn dat zal de reden wel zijn. We moeten hier in europa niet roepen op het amerikaans rechtsysteem want dat trekt op niets.
 • willem merken

  1 jaar geleden
  Die leven echt nog in de middeleeuwen, denken dat ze altijd en overal met alles wegkomen. En dan mogen wij als plebs die royals nog sponseren.
 • rudi swinnen

  1 jaar geleden
  En waarom rekenden zij erop dat die zaak niet voor het gerecht zou komen ? Er zijn grenzen he Andrew met die onschendbaarheid die wel eens mag afgeschaft worden .
 • Sus Peters

  1 jaar geleden
  Ik hoop dat hij de rekening krijgt van wat hij uitgespookt heeft en dat ze hem de hand niet boven het hoofd blijven houden. Iemand die zich zo onaantastbaar waant moet toch wel ongeloofelijk stom zijn, eens keert het tegen je.
 • leo carpentier

  1 jaar geleden
  Hij moet zijn verantwoordelijkheid nemen en zich in de rechtbank verdedigen