Prins Andrew verschijnt opeens weer voor de camera.
Volledig scherm
Prins Andrew verschijnt opeens weer voor de camera. © Photo News

Prins Andrew hoopt op verlossing na dood prins Philip: “Hij wil opnieuw onder de mensen komen”

RoyaltyZijn job als senior royal moest hij opgeven, officiële uitstapjes met de Queen zitten er niet meer in en zelfs de bruiloft van zijn dochter moest achter gesloten deuren plaatsvinden vanwege het schandaal rond zijn persoon: prins Andrew (61) verstopte zich het afgelopen jaar om zijn mogelijke betrokkenheid bij het Epstein-schandaal uit de media te houden. Na de dood van prins Philip verscheen hij echter plotseling weer voor de camera’s, tot grote verrassing van de Britse royaltywatchers. 

7 reacties

 • Christophe Moser

  3 weken geleden
  Goed wetende dat hij daar ter plaatse niet op de rooster zal worden gelegd ja. Het enigste goede aan zo iemand is dat hij door zijn daden aantoont dat het een tweestelsel maatschappij is waarbij het overgrote deel van de bevolking gediscrimineerd wordt op alle levels want geboren zonder voorrechten. Wat een klucht van de mensheid.
 • Anis Farhat

  3 weken geleden
  Prins Philip of prins Andrew of andere gelijken interesseren me echt geen hol. Wat hebben ze gedaan met hun koninklijke titels voor hun maatschappij, juist niks. Van mijn part mogen ze allemaal tesamen omvallen.
 • patrick de bock

  4 weken geleden
  Niks medelijden met die ‘prins’ ! Maar eigenlijk ook niet met die Virginia. Als ze een eerste keer meegelokt werd met mooie woorden (en geld?) en seks moest hebben tegen haar zin, waarom gaat ze dan nog in op een volgende uitnodiging? Ze wist dan toch wat haar te wachten stond? En waarom hebben haar ouders haar dan niet tegengehouden? Money money money?
 • patrick de bock

  4 weken geleden
  Ja, als hij nu eens de waarheid spreekt, niet blijft ontkennen, zijn straf aanvaardt, EN uitzit in de jale. Pas daarna is het voorbij
 • Michel Van der Hoydowch

  4 weken geleden
  Hij weigert nog steeds ondervraging door FBI ,zo onschuldig zal hij dus niet zijn en waarom wordt hij niet uitgeleverd ?
 1. Britten speculeren volop over de naam van ongeboren dochtertje Harry en Meghan
  Royalty
  4

  Britten speculeren volop over de naam van ongeboren dochtertje Harry en Meghan

  Nu de geboorte van baby Sussex nummer twee er binnen enkele maanden aankomt, wordt er volop gespeculeerd over een naam voor het kindje. Het wordt een meisje, dus denken de Britten vooral aan Diana, al is die optie best onwaarschijnlijk. “Hun dochter vernoemen naar Harry’s overleden moeder zou de publieke belangstelling alleen maar vergroten, terwijl Harry (36) en Meghan (39) hun kindje willen beschermen tegen de intense mediadruk”, vertelt een bron.
 2. Promoten Harry en Meghan vaccins in de hoop hun dalende populariteit weer op te krikken?
  Royalty
  6

  Promoten Harry en Meghan vaccins in de hoop hun dalende populari­teit weer op te krikken?

  Prins Harry (36) en Meghan Markle (39) zullen binnenkort te zien zijn tijdens het wereldwijde online-event VaxLive, dat gepresenteerd wordt door Selena Gomez (28). Het virtuele concert moet mensen samenbrengen tijdens de coronacrisis, en hen aanzetten om zich te laten vaccineren. Harry en Meghan hopen op die manier hun populariteit een boost te geven, want peilingen wijzen uit dat die erg gedaald is sinds het Oprah-interview.
 1. Wat zijn de sterktes van Siska Schoeters? Dit zegt ze zelf
  Play
  POPQUIZ

  Wat zijn de sterktes van Siska Schoeters? Dit zegt ze zelf

 2. Staf en Monique gaan naar de IKEA "om te kijken naar lampen" maar dat loopt al snel uit de hand
  Play
  Camping Coppens

  Staf en Monique gaan naar de IKEA "om te kijken naar lampen" maar dat loopt al snel uit de hand