AFP
Volledig scherm
© AFP

Prins Andrew brengt nachtelijke bezoekjes aan koningin Elizabeth

RoyaltyDe Britse prins Andrew (62) heeft in de afgelopen dagen een aantal nachtelijke bezoekjes gebracht aan zijn moeder koningin Elizabeth (95). Dat blijkt uit een recent opgedoken verslag. Het nieuws komt er enkele dagen nadat er bekend raakte dat Andrew een schikking getroffen heeft met Virginia Giuffre (38), de vrouw die hem beschuldigde van seksueel misbruik.

 1. ‘Major eye candy’: het internet is onder de indruk van knappe medewerker van koning Charles
  Play
  Royalty
  1

  ‘Major eye candy’: het internet is onder de indruk van knappe medewerker van koning Charles

  Nu de Britse Charles koning is, omringt hij zich met een hele schare nieuwe medewerkers. Springt daarbij meteen in het oog: zijn ordonnansofficier. Majoor Johnny Thompson - een rijzige man die tot jolijt van velen al eens graag een kilt draagt - was vaak te zien tijdens de eerste dagen van het koningschap van Charles. Hij begeleidde premier Liz Truss bij haar eerste bezoek aan Charles na het overlijden van de koningin en hij stond dicht bij de koning toen die zijn verklaring tekende. Op TikTok tieren de filmpjes over Thompson dan ook welig. De man kreeg zelfs de bijnaam ‘Major eye candy’.
 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 2. Koning Filip en koningin Mathilde maken boottocht op de Rijn op laatste dag van werkbezoek
  Play
  Royalty
  5

  Koning Filip en koningin Mathilde maken boottocht op de Rijn op laatste dag van werkbezoek

  Op de laatste dag van hun werkbezoek in Rijnland-Palts maken koning Filip en koningin Mathilde een boottocht op de Rijn. Ze zijn ingescheept in Sankt Goaer en gaan naar Bobbpard om dan vandaar uit naar Koblenz te rijden met de auto, voor hun laatste stop van de reis. Het is een toeristisch uitje, maar wel één met een thema. Door een lente met weinig regen en een droge en warme zomer, is er snelle daling van het waterniveau in Duitsland. Dat is niet goed voor de belangrijke waterweg van Duitsland, de Rijn.