Prins Andrew
Volledig scherm
PREMIUM
Prins Andrew © EPA

Prins Andrew bibbert in zijn schoenen nu rechterhand van Epstein is opgepakt: “Haar getuigenis kan hem redden óf ruïneren”

RoyaltyPrins Andrew (60) houdt zijn hart vast nu Ghislaine Maxwell, de vriendin van Jeffrey Epstein, is opgepakt. Het is zo goed als zeker dat zij in de rechtbank zal moeten getuigen over haar connectie met de veroordeelde pedofiel, en bijgevolg ook over Andrews eventuele betrokkenheid. De Britse prins wordt namelijk zélf beschuldigd van seks met minderjarigen, die hem werden geleverd door het misbruiknetwerk van het criminele koppel. De getuigenissen stapelen zich tegen hem op. 

 1. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 1. Daarom kies je best het eerste hokje in een openbaar toilet
  Play
  Ze Zeggen Dat

  Daarom kies je best het eerste hokje in een openbaar toilet

 2. VTM NIEUWS-ankers brengen hulde aan Martine Tanghe
  Play

  VTM NIEUWS-an­kers brengen hulde aan Martine Tanghe