Prins Andrew
Volledig scherm
Prins Andrew © REUTERS

“Prins Andrew betaalde geen 12 miljoen pond in schikking met Virginia Giuffre”

RoyaltyIn februari schreef de Britse krant ‘The Telegraph' nog dat prins Andrew (62) maar liefst 12 miljoen pond had neergeteld voor een schikking nadat hij was aangeklaagd voor seksueel misbruik. Maar bronnen vertellen nu aan ‘The Sun’ dat het eigenlijke betaalde bedrag een pak lager ligt. 

1 reactie

 • Eddy DESMET

  2 maanden geleden
  Het verbaast niemand, dat koningin Elisabeth II van Engeland zolang op de troon blijft zitten, wanneer we vaststellen hoe weinig voorbeeldig haar bloedeigen kinderen zich gedragen ... De ene huwt een prinses, maar heeft een minnares, een ander vergaapt zich aan seksschandalen, ...
 1. Na ontnemen van prinsentitels: dochter Deense prins Joachim wordt gepest op school. “Ben jij degene die geen prinses meer is?”
  ROYALTY

  Na ontnemen van prinsenti­tels: dochter Deense prins Joachim wordt gepest op school. “Ben jij degene die geen prinses meer is?”

  De situatie in de Deense koninklijke familie is verder aan het exploderen. Na de radicale beslissing van koningin Margrethe (82) om haar vier kleinkinderen hun titel van prinses en prinses af te nemen, wordt de dochter (10) van Deense prins Joachim (53) en prinses Marie (46) gepest op school. Dat liet het koningspaar zelf weten in een interview met Deense krant ‘BT’. “Ze zeggen: ‘Ben jij degene die geen prinses meer is?’”
 1. Harry en Meghan breken met PR-firma die zij al had toen ze nog acteerde: “Hun reputatie is zo slecht dat ze het alleen gaan proberen”
  Royalty
  5

  Harry en Meghan breken met PR-firma die zij al had toen ze nog acteerde: “Hun reputatie is zo slecht dat ze het alleen gaan proberen”

  De Queen is nog maar net begraven, of de koninklijke geruchtenmolen komt alweer op gang. Vele ogen zijn gericht op Harry (38) en Meghan (41), en daar zijn zij zich volledig van bewust. In een poging hun beschadigde reputatie te redden, breken ze met de PR-firma die Meghan al vertegenwoordigt sinds ze nog actrice was. De hertog en hertogin van Sussex gaan het nu alleen proberen.
 2. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.