Prins Albert van Monaco
Volledig scherm
Prins Albert van Monaco © EPA

Prins Albert van Monaco voor derde keer besmet met coronavirus

ROYALTYPrins Albert (64) is voor de derde keer besmet geraakt met het coronavirus. Dat maakte het hof van Monaco dinsdag bekend. De gezondheidstoestand van de prins van Monaco is volgens het hof “absoluut geen aanleiding tot zorgen.”

 1. Het wulpse stalmeisje dat na de daad in rook opging: dit is Sasha Walpole, de vrouw die prins Harry ontmaagdde
  PREMIUM
  Royalty

  Het wulpse stalmeisje dat na de daad in rook opging: dit is Sasha Walpole, de vrouw die prins Harry ontmaagdde

  De lezers van zijn biografie ‘Reserve’ konden er alleen maar naar gissen. Maar nu is de identiteit van de mysterieuze ‘oudere vrouw’ die prins Harry ontmaagdde dan toch bekend. Haar naam is Sasha Walpole (40) en naar eigen zeggen kon ze niet blijven zwijgen. “Ik wilde dit onder controle krijgen voordat het mij begon te controleren”, zegt ze in ‘The Sun’, dat met het nieuws uitpakte. Het toont vooral aan dat Sasha van aanpakken weet, iets wat prins Harry vast zal kunnen beamen. Maar wie is deze ‘oudere vrouw’ nu eigenlijk écht?
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.