Prins Albert II van Monaco en prinses Charlene van Monaco.
Volledig scherm
Prins Albert II van Monaco en prinses Charlene van Monaco. © Instagram

Prins Albert stelt gerust: “Charlène keert voor 19 november terug naar Monaco”

RoyaltyPrinses Charlène (43) zal naar verwachting snel weer thuis kunnen komen in Monaco. Volgens haar man prins Albert (63) zal ze ruim voor de nationale feestdag op 19 november terugvliegen uit haar geboorteland Zuid-Afrika, al kan hij nog geen exacte datum geven.

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 1. Nieuwe foto van prinses Charlène baart volgers zorgen: “Gaat het wel de goede kant op met jou?”
  Royalty

  Nieuwe foto van prinses Charlène baart volgers zorgen: “Gaat het wel de goede kant op met jou?”

  “Wat scheelt er toch met jou?”, “Je ziet er echt niet gezond uit” en “Waarom oog jij zo verdrietig?” - Het zijn slechts enkele van de geschrokken reacties op de nieuwe foto die prinses Charlène (43) van Monaco gisteren deelde. Sinds bekend raakte dat de vrouw van prins Albert (63) al maandenlang in Zuid-Afrika verblijft - waar ze een infectie opliep en meermaals onder het mes moest - roept haar situatie veel vragen op bij royaltyfans.
 2. Prins Andrew voor het eerst genoemd in Epstein-proces, getuige bevestigt: “Hij was wel degelijk op dat Lolita-vliegtuig”
  Royalty
  1

  Prins Andrew voor het eerst genoemd in Ep­stein-pro­ces, getuige bevestigt: “Hij was wel degelijk op dat Lolita-vliegtuig”

  De Britse prins Andrew (61) is voor het eerst genoemd in het proces tegen Ghislaine Maxwell, de rechterhand van pedofiel en mensenhandelaar Jeffrey Epstein. Volgens een piloot die nog voor Epstein heeft gewerkt, waren zowel prins Andrew én ex-presidenten Donald Trump en Bill Clinton aanwezig op het beruchte Lolita-vliegtuig van Jeffrey. Daar liepen volgens getuigen constant minderjarige meisjes rond.
 3. ‘Ernstig zieke’ prinses Charlene op alle fronten belegerd: “Ze heeft woede-aanvallen en vlagen van paranoia”
  PREMIUM
  Royalty

  ‘Ernstig zieke’ prinses Charlene op alle fronten belegerd: “Ze heeft woe­de-aanvallen en vlagen van paranoia”

  Charlene van Monaco (43) is met spoed opgenomen in een Zuid-Afrikaans ziekenhuis nadat ze was ingestort. Op de Rots gonst het van de geruchten dat de gezondheidstoestand van de vorstin veel ernstiger is dan wordt verkondigd, terwijl anderen haar zogezegde grillen meer dan beu zijn en een scheiding voelen aankomen. Alleen Albert (63) lijkt nog in een happy end te geloven, of op zijn minst bereid om de schijn op te houden. En dan is er nog z’n ex Nicole Coste, die zich steeds nadrukkelijker ‘in the picture’ lijkt te werken.