Prins Albert II van Monaco en prinses Charlene van Monaco.
Volledig scherm
Prins Albert II van Monaco en prinses Charlene van Monaco. © Instagram

Prins Albert stelt gerust: “Charlène keert voor 19 november terug naar Monaco”

RoyaltyPrinses Charlène (43) zal naar verwachting snel weer thuis kunnen komen in Monaco. Volgens haar man prins Albert (63) zal ze ruim voor de nationale feestdag op 19 november terugvliegen uit haar geboorteland Zuid-Afrika, al kan hij nog geen exacte datum geven.

 1. ‘Ernstig zieke’ prinses Charlene op alle fronten belegerd: “Ze heeft woede-aanvallen en vlagen van paranoia”
  PREMIUM
  Royalty

  ‘Ernstig zieke’ prinses Charlene op alle fronten belegerd: “Ze heeft woe­de-aanvallen en vlagen van paranoia”

  Charlene van Monaco (43) is met spoed opgenomen in een Zuid-Afrikaans ziekenhuis nadat ze was ingestort. Op de Rots gonst het van de geruchten dat de gezondheidstoestand van de vorstin veel ernstiger is dan wordt verkondigd, terwijl anderen haar zogezegde grillen meer dan beu zijn en een scheiding voelen aankomen. Alleen Albert (63) lijkt nog in een happy end te geloven, of op zijn minst bereid om de schijn op te houden. En dan is er nog z’n ex Nicole Coste, die zich steeds nadrukkelijker ‘in the picture’ lijkt te werken.
 2. Gestreken veters en baden in Spa Reine: dit zijn de gekste grillen van de royals
  PREMIUM
  Royalty

  Gestreken veters en baden in Spa Reine: dit zijn de gekste grillen van de royals

  In de Argentijnse pers is een opvallend verhaal opgedoken over koningin Máxima. Jaren geleden, tijdens een vakantie in haar geboorteland, zou een chef-kok omwille van haar een uitbrander hebben gekregen. De Nederlandse vorstin had zin in empanadas, maar die waren helaas niet voorradig. Koningin Máxima zou dan ook “notoir kieskeurig” zijn, al verbleken haar eisen bij de bizarre grillen van andere royals. Van verboden wasmachines tot stoffelijke resten in je ziekbed: geniet mee van hun excentrieke fratsen.
 1. Nieuwe foto van prinses Charlène baart volgers zorgen: “Gaat het wel de goede kant op met jou?”
  Royalty

  Nieuwe foto van prinses Charlène baart volgers zorgen: “Gaat het wel de goede kant op met jou?”

  “Wat scheelt er toch met jou?”, “Je ziet er echt niet gezond uit” en “Waarom oog jij zo verdrietig?” - Het zijn slechts enkele van de geschrokken reacties op de nieuwe foto die prinses Charlène (43) van Monaco gisteren deelde. Sinds bekend raakte dat de vrouw van prins Albert (63) al maandenlang in Zuid-Afrika verblijft - waar ze een infectie opliep en meermaals onder het mes moest - roept haar situatie veel vragen op bij royaltyfans.