Prinses Madeleine van Zweden
Volledig scherm
PREMIUM
Prinses Madeleine van Zweden © Mag Archive

"Prachtige vrouw, maar zo lui en verwend": waarom prinses Madeleine niet langer welkom is in Zweden

RoyaltyHeerst er een koude oorlog tussen de Zweedse prinses Madeleine (40) en de rest van de koninklijke familie? Als we de lokale media mogen geloven, worden de prinses en haar Amerikaanse echtgenoot Chris O’Neill (48) uitgesloten van alle familiale bijeenkomsten. Opvallend nieuws, al zouden de Zweedse royals reden genoeg hebben om de prinses uit de buurt te houden. “Ik begrijp niet dat Madeleine dit zelf niet beseft.”

2 reacties

 • Leen Demeyer

  2 maanden geleden
  Dat is een volwassen vrouw. Waar moeit de media en de familie zich mee? Er zal wel een reden zijn dat ze weg wou. Het is haar keuze en haar recht. Haar tot zondebok maken is het makkelijkst, maar niet correct. Wie kent haar verhaal? Hoe ze zich voelt in die familie?
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Superknappe vrouw!
 1. Alcoholisme, rebelleren of het land verlaten: de ‘vloek van de reserveopvolgers’ slaat soms genadeloos toe
  PREMIUM
  Royalty

  Alcoholis­me, rebelleren of het land verlaten: de ‘vloek van de reserveop­vol­gers’ slaat soms genadeloos toe

  Prins Gabriël is 19 geworden en pakt momenteel zijn koffers voor de start van zijn opleiding aan de Koninklijke Militaire School. In navolging van zijn oudere zus Elisabeth (20), want Gabriël is en blijft tweede in lijn voor de troon, en dus één hartslag van het koningschap verwijderd. Hij lijkt er vrede mee te hebben, maar voor veel reserveopvolgers is een leven in de wachtkamer eerder een vloek dan een zegen. Er zijn dan ook bijzonder tragische gevallen van jongere broers en zussen van troonopvolgers wiens lot hen te veel wordt.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.