De Britse Queen is op zoek naar een aantal nieuwe medewerkers, waaronder dus ook poetshulp.
Volledig scherm
De Britse Queen is op zoek naar een aantal nieuwe medewerkers, waaronder dus ook poetshulp. © Avalon.red

Poetshulp voor de Britse Queen? Deze bizarre test moeten werknemers eerst doorstaan

RoyaltyWie ooit gedroomd heeft om voor een koninklijke familie te werken, heeft geluk: de Britse Queen Elizabeth (95) is op zoek naar een nieuwe poetshulp. De vacature voor de ‘koninklijke job’ in Buckingham Palace staat online op de site van het paleis, maar het blijkt geen sinecure te zijn om de baan in de wacht te slepen. Zo verklapt HR-manager Tracey Waterman in de Britse media dat één specifieke test bepaalt wie al dan niet in aanmerking komt.

4 reacties

 • Ronny Van de Wal

  1 maand geleden
  Misschien ligt er wel een mug.Niemand gaat het weten,lol.
 • Dorine Samaey

  1 maand geleden
  Volgens de rijkdom van de Queen is de verdienste van de poetshulp peanuts, das raar he, iemand die het zelf niet wil doen buit een ander altijd uit met een lage verdienste, en in de krant schrijven dat er een vlieg zal liggen voor kanditaturen, nie echt slim...
 • Stroobants Alexander

  1 maand geleden
  Ik ben poetsman en deze test vindt ik niets bijzonder. Zou mij opvallen en zou dit verwijderen. Het loon daar integen vindt ik niet bijzonder.
 • willy zachel

  1 maand geleden
  Ja dat is inderdaad een goede test ! Poetsvrouwen of mannen moeten zelf oog hebben en inzien wat er noodzakelijk te doen is . Als je in detail moet uitleggen hoe en wat hij of zij moet doen dan is het duidelijk iemand die niet bekwaam is
 1. Dertig jaar zwijgplicht of tot twee keer toe aftreden: deze royals gaven alles op voor de liefde
  PREMIUM
  Royalty

  Dertig jaar zwijg­plicht of tot twee keer toe aftreden: deze royals gaven alles op voor de liefde

  Binnenkort mag de Japanse prinses Mako eindelijk trouwen met de liefde van haar leven, Kei Komuro. Al geeft ze daarvoor wel haar koninklijke leventje én een royale afkoopsom af. Maar Mako is niet de enige royal die ooit een grote opoffering deed voor z'n geliefde. Van de prins wiens vriendin loog over een eerdere romance tot een Britse koning die van z'n gescheiden partner dolgraag een koningin wilde maken. “Ik kan niet zonder de steun van de vrouw van wie ik hou.”