Pippa en haar echtgenoot, James Matthews.
Volledig scherm
Pippa en haar echtgenoot, James Matthews. © photo_news

Pippa’s steenrijke echtgenoot redt haar broer James van de afgrond

RoyaltyJames (32), de jongere broer van Kate (37) en Pippa Middleton (35), heeft een lief. ‘Eindelijk’ moet koningin Elizabeth (93) denken. Na het huwelijk van William en Kate was James even één van de meest begeerde Britse vrijgezellen. Tot decadente foto’s van hem uitlekten en hij op z’n donder kreeg van een woedende Queen. Sindsdien houdt James zich in alle discretie bezig met het opstapelen van schulden.

 1. Duitsland tikt omstreden Thaise koning op de vingers na voortdurend protest
  Royalty

  Duitsland tikt omstreden Thaise koning op de vingers na voortdu­rend protest

  In Thailand werd hij al uitgespuwd door een deel van de bevolking, maar de Thaise koning Vajiralongkorn (60) - beter bekend als koning Rama X - is nu ook in Duitsland in verlegenheid gebracht. De Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Heiko Maas, stelde in het parlement dat de vorst zijn koninklijke plichten onmogelijk vanuit Duitsland kan uitvoeren. Een reactie die er komt na maanden van voortdurend protest tegen het verblijf van Vajiralongkorn in een luxehotel.
 2. Vete tussen zus en vrouw van prins Albert van Monaco zorgt voor onrust: “Caroline vindt Charlene een ordinaire del”
  PREMIUM
  Royalty

  Vete tussen zus en vrouw van prins Albert van Monaco zorgt voor onrust: “Caroline vindt Charlene een ordinaire del”

  Ooit waren Caroline (63) en haar zus Stéphanie (55) de vedetten van de Franse Azurenkust, maar hun sterren beginnen flink te tanen. En dat is geen goed nieuws voor het mini-prinsdom van hun broer Albert (62). Bovendien kan Caroline het absoluut niet vinden met haar schoonzus, Charlene Wittstock (42). Dat zorgt voor veel onrust in het mondaine Monaco dat zijn prestige dreigt te verliezen.