Meghan Markle - Piers Morgan
Volledig scherm
Meghan Markle - Piers Morgan © Photo news / AFP

Piers Morgan haalt nogmaals uit naar Meghan en Harry: “Prins Philip vond Oprah-interview pure waanzin”

RoyaltyDe oorlog tussen de voormalige ‘Good Morning Britain’-presentator Piers Morgan (56) en het koninklijke koppel Harry (36) en Meghan (39) lijkt maar niet te stoppen. In een column over de dood van prins Philip liet hij weten dat de hertog het interview van het koppel met Oprah ‘pure waanzin’ zou gevonden hebben.

8 reacties

 • al de clercq

  1 maand geleden
  Dhr P Morgan is een triestig mannetje met alleen zijn eigen mening, de rest hun mening interesseert hem echt niet. Degene die dat nog niet door hebben moeten hem maar eens deftig volgen.
 • Jozef Van Mellaert

  1 maand geleden
  Dat Oprha- intervieuw brengt een fortuin op dat is een must. Wat daar gezegd wordt heeft geen belang, de kijkers kunnen de waarheid toch niet nagaan, de meeste slikken die opvoering als zoete koekjes. Hoe kan het anders dat die Oprha schatrijk is
 • Lucien Mertens

  1 maand geleden
  Dhr Morgan is een nijdig mannetje die heel veel moeite heeft met de mening van anderen.
 • Vicky DeJonge

  1 maand geleden
  Ik geef Mr Morgan groot gelijk
 • patrick de bock

  1 maand geleden
  Ik heb respect voor mr Morgan
 1. Prins Harry en Oprah kondigen lanceringsdatum van hun serie ‘The Me You Can't See’ aan: “We willen dat het taboe rond mentale gezondheid verdwijnt”
  Royalty

  Prins Harry en Oprah kondigen lancerings­da­tum van hun serie ‘The Me You Can't See’ aan: “We willen dat het taboe rond mentale gezondheid verdwijnt”

  Prins Harry kondigt de langverwachte lanceringsdatum van zijn serie ‘The Me You Can't See’ over geestelijke gezondheid aan. Een samenwerking tussen hem en talkshowhost Oprah met als doel het wereldwijde gesprek rond mentale welzijn op gang te brengen. “Ik hoop dat deze serie laat zien dat kwetsbaarheid kracht geeft,” aldus prins Harry.
 2. Het tragische liefdesverhaal van de Virgin Queen, die voor een getrouwde man viel maar hem te lang aan het lijntje hield
  PREMIUM
  Royalty

  Het tragische liefdesver­haal van de Virgin Queen, die voor een getrouwde man viel maar hem te lang aan het lijntje hield

  Deze week vierden Kate Middleton (39) en prins William (38) nog hun tiende huwelijksverjaardag. Hun romance leest als een romantisch sprookje. Maar Elizabeth I, een van de voorouders van William, kende minder geluk in de liefde. Ze viel al op jonge leeftijd voor edelman Robert Dudley, maar weigerde categoriek om met hem te trouwen. “Een bron van frustratie voor Dudley, die er dan maar voor koos om haar jaloezie op te wekken."
 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Staf Coppens maakt zijn debuut op het ijs maar dat loopt minder vlot dan verwacht
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens maakt zijn debuut op het ijs maar dat loopt minder vlot dan verwacht

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"