De foto van de verloving van Beatrice lijkt erg hard op die van Harry en Meghan.
Volledig scherm
De foto van de verloving van Beatrice lijkt erg hard op die van Harry en Meghan. © Instagram / Reuters

Pas verloofde Britse prinses Beatrice wordt een copycat genoemd

RoyaltyDe Britse prinses Beatrice (31) mag dan wel net verloofd zijn met haar vriend Edoardo (34), dat wil niet zeggen dat iedereen enthousiast is. De kleindochter van de queen wordt namelijk door enkele ‘fans’ beschuldigd van kopieergedrag. Zo vinden een aantal mensen dat één van haar verlovingsfoto’s wel erg hard op een foto lijkt die prins Harry en Meghan Markle met de wereld deelden toen zij zich in 2017 verloofden.

 1. Corona gooit roet in het eten: Albert en Charlène van Monaco mogen cadeaus niet meer persoonlijk uitdelen
  Royalty

  Corona gooit roet in het eten: Albert en Charlène van Monaco mogen cadeaus niet meer persoon­lijk uitdelen

  Prins Albert II (62) en prinses Charlène (42) zullen dit jaar geen cadeaus uitreiken aan de zestigplussers in het vorstendom. Het vorstenpaar doet dat traditioneel in de aanloop naar de nationale feestdag op 19 november als een soort vroege kerst voor de ouderen. Maar vanwege de coronamaatregelen is dat nu niet mogelijk, zo maakte het prinselijk paleis vrijdag bekend.
 2. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Erik Van Looy: "Fatma betekent vlekkeloos, hopelijk verloopt het ook vlekkeloos"
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy: "Fatma betekent vlekkeloos, hopelijk verloopt het ook vlekkeloos"

 2. Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"
  Play

  Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"