AFP
Volledig scherm
© AFP

Paleismedewerkers willen dat prins Harry en Meghan Markle hun titels afstaan

RoyaltyEnkele paleismedewerkers vinden dat het hoog tijd is voor prins Harry (36) en Meghan Markle (39) om hun titels af te staan. De uitspraken die de hertog van Sussex tijdens een podcast van Dax Shepard, over onder meer de opvoeding van zijn vader, gedaan heeft, zijn bij heel wat medewerkers in het verkeerde keelgat geschoten. Dat blijkt uit een rapport.

18 reacties

 • An Peeters

  3 weken geleden
  Niet meer dan normaal, ze hebben continue kritiek op het paleis, willen in alle rust leven, maar de titels behouden ... ? Dus ze willen wel de rechten, maar niet de plichten ...
 • Ami Bolès

  1 maand geleden
  Goed gezegd, Liliane Geraerts! We lezen steeds "de paleismedewerkers vinden dit, zeggen dat..." M.a.w. hebben zij het voor het zeggen en leggen ze de pers woorden in de mond die situaties creëren die er niet eens zijn geweest! Dat de Sueen day zomaar slikt, wil zeggen dat ze ook een marjonet is. Heel dat huishouden trouwens...
 • christian demeester

  1 maand geleden
  Als ze vrijwillig afstand doen van de Koninklijke familie is het niet meer dan normaal dat ze ook afstand doen van alle voordelen ervan, zoals titels en andere.
 • Liliane Giraerts

  1 maand geleden
  Hebben die medewerkers ook al iets te zeggen? Ze blijven maar doorgaan.Ze zouden beter wat verder kijken dan hun neus lang is,! bv. Charles zijn minnares die daar rondloopt zonder schaamte en uiteindelijk toch bekomen heeft wat ze wou,zonder rekening te houden met Diana en de kinderen,grote schande!!De omgekeerde wereld!Van minnares naar prinses, en dat moeten ze aanspreken met hoogheid? H&M durven tenminste hun mening te zeggen,ook al hangen ze een deel van de vuile was buiten.Prachtig koppel!
 • Liliane Giraerts

  1 maand geleden
  Hebben die medewerkers ook al iets te zeggen?
 1. Prinses Diana verklaarde ooit: “Mannen willen mij niet wegens mijn bagage”
  Royalty

  Prinses Diana verklaarde ooit: “Mannen willen mij niet wegens mijn bagage”

  Ze zou 1 juli zestig jaar geworden zijn, maar prinses Diana kreeg nooit de kans haar ware liefde te vinden. Veel geluk in relaties heeft ze nooit gekend. Haar laatste, kortstondige affaire mondde zelfs uit in haar dood. “Ze was eenzaam in de liefde”, vertelt journaliste Petronella Wyatt in The Sun. Zij en Diana dineerden twee jaar voor haar dood samen in het huis van een gemeenschappelijke vriend in Londen. Ze hadden een gesprek dat “de saaiheid van het leven verlichtte” en waarin Diana haar eenzame liefdesleven verklaarde.
 2. Gravin Eloise debuteert als schrijfster met boek over haar leefgewoontes
  Royalty

  Gravin Eloise debuteert als schrijf­ster met boek over haar leefgewoon­tes

  Donderdag komt het eerste boek van gravin Eloise van Oranje (19) uit. In ‘Learning By Doing’ geeft de dochter van de Nederlandse prins Constantijn (51) en prinses Laurentien (55) antwoorden op vragen die ze van haar volgers krijgt over onder meer kleding, het studentenleven en voeding. “Ik wil mijn lezers natuurlijk meer over mezelf vertellen. Maar mijn boodschap is vooral: doe lekker je ding en wees jezelf”, aldus de ‘gravinfluencer’.