Prins Andrew zit in nauwe schoentjes.
Volledig scherm
Prins Andrew zit in nauwe schoentjes. © Photo News

Oproep aan prins Andrew klinkt steeds luider: 9 op de 10 inwoners van York eisen dat hij titel van hertog weer inlevert

RoyaltyRachael Maskell, parlementariër voor kiesdistrict York Central, wil dat prins Andrew ook zijn titel van hertog van York kwijtraakt. Die oproep deed ze als reactie op het nieuws dat de prins zijn militaire titels heeft ingeleverd. Haar oproep kan ook op veel bijval rekenen: liefst 9 op de 10 inwoners van York stelden tijdens een bevraging dat de de prins zijn titel zou moeten inleveren. 

 1. Jubileumjaar Queen overschaduwd door schandalen: “En toch blijft Andrew haar steun en toeverlaat”
  PREMIUM
  Royalty

  Jubileum­jaar Queen overscha­duwd door schandalen: “En toch blijft Andrew haar steun en toeverlaat”

  Binnen een kleine drie weken zit ze zeventig jaar op de Britse troon, maar voorlopig heeft koningin Elizabeth (95) weinig reden tot vieren. Haar jubileum wordt overschaduwd door schandalen, nu ze zich genoodzaakt zag om haar oogappel, prins Andrew (61), zijn koninklijke en militaire titels te ontnemen. En nu dreigt kleinzoon Harry (37) ook nog eens om de Britse overheid aan te klagen. Gelukkig kan ze rekenen op... diezelfde prins Andrew. “Ironisch genoeg blijft hij haar steun en toeverlaat”, stelt royaltywatcher Mario Danneels.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.