Oprah
Volledig scherm
Oprah © Giphy

Oprah Winfrey kan ook zelf lachen om de ‘meme’ die ze geworden is dankzij Harry & Meghan: “Ik was écht zo geschrokken”

RoyaltyVele mensen zijn geschrokken van de schokkende uitspraken die prins Harry (36) en Meghan Markle (39) deden op de bank bij Oprah Winfrey, niet in het minst Oprah zelf. Zij sprak zich zopas uit over het controversiële gesprek met de ex-royals: “Ik had zelf niet ingeschat wat voor een impact het zou hebben.” 

3 reacties

 • Jozef Van Mellaert

  1 jaar geleden
  Het interview diende enkel om Harry, Meghan en Oprha te verrijken. Oprha is al schatrijk en H & M is miljardair geworden door de media sinds hun verblijf in de VS. Het interview was helemaal niet openhartig zoals Ophera beweert. Meghan en Oprha spelen hun rol als professionelen voortreffelijk. Zij konden daar hun scenario zonder tegenspraak opvoeren. Als er iets van waar zou zijn was dit al lang in de media gelekt. Het sensatie effect was vooraf ingeoefend, daarom zegt Operha " What ".
 • Marianne Foert

  1 jaar geleden
  Hecht niet zoveel geloof aan zulke interviews. Dat is maar één kant van een verhaal, geen bewijzen.
 • K. V.

  1 jaar geleden
  Je denkt toch zeker niet dat er ook maar 1 reactie is van haar die spontaan is; alles is tot in de puntjes georchestreerd, het interview mét de personen in kwestie grondig geoefend.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Kroonprinses Elisabeth duikt plots op aan zijde van prinses Astrid tijdens handelsmissie
  Play
  Royalty
  7

  Kroonprin­ses Elisabeth duikt plots op aan zijde van prinses Astrid tijdens handelsmis­sie

  Prinses Astrid (59) is nog steeds volop in de weer met de handelsmissie in het VK, één van de grootste Buitenlandse Belgische missies ooit. De prinses werkt een strak schema af, maar zorgt tijdens de missie ook voor opvallende momenten. Zo kreeg de zus van koning Filip (62) plots versterking uit onverwachte hoek: kroonprinses Elisabeth (20) kwam haar tante vergezellen tijdens een bezoek aan St Hilda’s College, één van de campussen van de befaamde Oxford University.