Het beeld met de paparazzi werd vijf jaar voor Harry en Meghan elkaar leerden kennen, genomen, ontdekte The Sun.
Volledig scherm
Het beeld met de paparazzi werd vijf jaar voor Harry en Meghan elkaar leerden kennen, genomen, ontdekte The Sun. © Photo News/Netflix

Opnieuw kritiek op Netflix-docu over Harry en Meghan: “Die paparazzi-foto heeft niets met hen te maken”

RoyaltyDe trailer van ‘Harry & Meghan’ - de docureeks over prins Harry (38) en Meghan Markle (41) - blijft voor beroering zorgen. Een beeld waarop een muur van fotografen te zien is, zou namelijk niets te maken hebben met het koppel. Dat ontdekte The Sun.

7 reacties

 • Peggie Van Audenhove

  2 maanden geleden
  De waarheid mag niet aan het licht komen dat is al lang duidelijk. Er zijn er die hem serieus knijpen en op voorhand alles afkraken en de publieke opinie probeert te manipuleren zodat het koppel niet wordt geloofd. Sommigen trappen hier nog steeds in maar gelukkig worden de meeste mensen kritischer en doorzien zij deze taktieken van bespelen van de publieke opinie.
 • Ciska Gerards

  2 maanden geleden
  Voor de computer zitten en een boek schrijven of documentaire maken is niet vermoeiend; —- en niet moeilijk, ——elke dag evenementen bezoeken waar je je voor moet inlezen en bestuderen,vriendelijk en sociaal moet zijn, vroeg voor moet opstaan en op je best uitzien,of je je nu gezond voelt of niet ( wat Kate en William dag na dag doen) is echter wél vermoeiend en vergt sociale intelligentie en doorzettingsvermogen. Duo Megan en Harry hebben niets van dit alles in huis; daarom vertrek naar VS
 • Marc Pauwels

  2 maanden geleden
  Actrice Meghan verzorgt de show. Als het maar dollars oplevert.
 • Ellen Lenseclaes

  2 maanden geleden
  de foto is gebruikt als voorbeeld. Ze beginnen daar serieus bang te krijgen in de UK feit dat ze hun constant afbreken. Eerst het feit dat iemand met een hermes deken niet droevig kan zijn, nu dit.
 • Ellen Lenseclaes

  2 maanden geleden
  Is gewoon een voorbeeldfoto. Ze doen er alles aan ze neer te halen. Ze zijn duidelijk bang voor iets.
 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).