EPA
Volledig scherm
© EPA

Opgesloten Saudische prinses slaat noodkreet: “Ik ben ontvoerd zonder uitleg, dit kan mijn dood worden”

RoyaltyEen opgesloten Saudische prinses is erin geslaagd vanuit de gevangenis een brief te laten publiceren, waarin ze smeekt om vrijgelaten te worden. “Mijn gezondheid blijft verslechteren en dat kan tot mijn dood leiden”, aldus de 56-jarige Basmah Bint Saud bin Abdulaziz Al Saud, die wordt vastgehouden in hoofdstad Riyad. Het is niet de eerste keer dat de royals in het Midden-Oosten in opspraak komen: eerder vluchtte prinses Haya (45) van Dubai al van de Emir van Dubai en getuigde zijn eerste vrouw Randa al-Banna (64) over de barbaarsheden aan het hof

2 reacties

 • J. VAN SCHUERBEECK

  1 jaar geleden
  Zou in zulk een land een vrouw rechten hebben ?
 • august luyckx

  1 jaar geleden
  Tegen deze barbaren durfd het geciviliseerde (rijke ) westen niet optreden
 1. John Bryan heeft het in Brits interview voor het eerst over het beruchte ‘teenzuigschandaal’: “Ik heb er geen spijt van”
  Showbizz

  John Bryan spreekt voor het eerst over beruchte ‘teenzuig­schan­daal’: “Ik heb er geen spijt van”

  Het was een hele tijd stil rond John Bryan (67) - beter bekend als ‘den John’ -, maar ondertussen laat de ex-man van Astrid Coppens weer van zich horen. Eind november klapte Bryan al uit de biecht over de situatie tussen Jeffrey Epstein en prins Andrew. Donderdag had de Amerikaanse zakenman het in een nieuw interview met het Britse ITV dan weer over het zogenaamde ‘teenzuigschandaal’ met Sarah Ferguson. “Ik was 20 minuten thuis toen ik plots een telefoontje kreeg.”