Koningin Letizia.
Volledig scherm
Koningin Letizia. © Reporters / PPE

Op luid applaus onthaald: Spaanse koningin Letizia doorbreekt protocol en toont tedere kant

RoyaltyDe Spaanse koningin Letizia (50) krijgt lovende woorden van de lokale pers. Tijdens een evenement van een vereniging die ouderen begeleidt die aan eenzaamheid lijden, liet ze zich van haar tederste kant zien. Toen één van de aanwezigen haar verhaal vertelde, liet de vrouw van koning Felipe het protocol varen om op te staan en de vrouw te omhelzen.

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 1. Prins Harry vertelt over “de pijn en het leed” van vrouwen in het koningshuis: “Ze spelen een vuil spel”
  Play
  Royalty

  Prins Harry vertelt over “de pijn en het leed” van vrouwen in het konings­huis: “Ze spelen een vuil spel”

  Opnieuw heeft Netflix een trailer gelost van de documentaire over prins Harry (38) en Meghan Markle (41), die op 8 december online komt. In de video, die je hierboven kan bekijken, is te zien hoe de heisa omtrent Meghan Markle gelinkt wordt aan wat er prinses Diana is overkomen. De prins heeft het over “het leed van de vrouwen die in dit instituut, dit mediacircus, trouwen”. Hij insinueert ook dat sommige verhalen door het koningshuis zelf verzonnen worden.