Op de eerste rij met Janet Jackson: prinses Charlene van Monaco duikt op tijdens Paris Fashion Week

RoyaltyPrinses Charlene (44) was lange tijd van het toneel verdwenen, maar de laatste weken schittert ze weer als vanouds. Deze week bracht ze een verrassingsbezoek aan de modeweek in Parijs, haar eerste uitje naar de Franse hoofdstad in vier jaar tijd. Charlene ging onder meer kijken naar de show van het Zwitserse modelabel Akris en ook bij Louis Vuitton zat ze op de eerste rij. De prinses werd er omringd door goed gezelschap: onder andere zangeres Janet Jackson en acteur Jaden Smith zaten op dezelfde rij. “Fijn om weer in Parijs te zijn”, schreef Charlene op Instagram.

  1. Koninklijk paleis ontkent bericht over overval in “Parijse woning koningin Paola”: “Ze heeft geen appartement in 8ste arrondissement”

    Koninklijk paleis ontkent bericht over overval in “Parijse woning koningin Paola”: “Ze heeft geen apparte­ment in 8ste arrondisse­ment”

    Eerder vanmiddag meldde de Franse krant ‘Le Parisien’ dat er ingebroken was in een appartement in Parijs dat eigendom van koningin Paola zou zijn. De woordvoerder van het koninklijk paleis spreekt die bewering nu tegen. Volgens ‘Le Parisien’ vond de inbraak plaats in Parc Monceau, in het achtste arrondissement, maar Paola zou daar helemaal geen appartement hebben.