BSRagency/Unsplash/nina.be
Volledig scherm
© BSRagency/Unsplash/nina.be

Oom van Meghan Markle opent aanval: “Ze is een prima donna en liet ons als een baksteen vallen”

RoyaltyMeghan Markle (38) krijgt het alweer hard te verduren. Na de voortdurende aanvallen van haar vader Thomas Markle in de Britse media is het nu haar oom, voormalig diplomaat Mike Markle (80), die venijnig uithaalt naar de Hertogin van Sussex. Volgens hem liet zijn koninklijk nichtje haar familie “als een baksteen vallen.”

4 reacties

 • Kelly de Smet

  2 jaar geleden
  Het kan zijn dat er zaken binnen haar familie spelen, waarover ze niet uit de school klapt. Juist tegen familie beschermen sommige mensen zich (noodzakelijkerwijs). De redenen delen zou dan ook weer niet chique staan. Haar moeder zet ze bijvoorbeeld wel in de spotlights.
 • Karine Roeland

  2 jaar geleden
  Een actrice is en blijft een actrice. Niet alleen haar familie klaagt, haar personeel ook.
 • Maria Scheuts

  2 jaar geleden
  Toch raar dat ze nonkels en tantes, niet alleen langs vaders- maar ook en vooral langs moederskant niet heeft uitgenodigd op haar huwelijk. Die laatsten heb ik nog nooit commentaar weten leveren, dus.... En voor al diegenen die haar ooit omhoog geholpen hebben: ondank is nu eenmaal 's werelds loon. Dit uiten heeft niets met afgunst te maken, maar met oprechte verontwaardiging. Zelf ondervonden dat zogenaamde vriendschap en liefde vaak niet meer zijn dan de som van noodzaak en eigenbaat.
 • Gino Denil

  2 jaar geleden
  Er is in een familie altijd nogal wat jaloezie als iemand er boven uit stijgt.