Kate Middleton
Volledig scherm
Kate Middleton © Photo News

Oom Kate Middleton gelooft nooit dat ze iemand deed huilen: “Meghan is een actrice en weet hoe ze moet manipuleren”

RoyaltyGary Goldsmith (55), de oom van Kate Middleton (39), heeft de hertogin verdedigd na het interview van Harry en Meghan. Volgens hem is het zeer onwaarschijnlijke dat Kate Meghan aan het huilen heeft gebracht. “Ze heeft geen gemeen bot in haar lichaam.”

13 reacties

 • Anne JACOBS

  5 maanden geleden
  Kate heeft te veel classe om iemand van zijn stuk te brengen. Dat koppeltje kent geen schaamte.
 • Rudolphe V.DeBaere

  6 maanden geleden
  Als het gerucht klopt dan heeft Harry voor hun huwelijk toch verkondigd : What Meghan wants she gets ! Dat zegt toch genoeg maar helaas heeft Harry de reikwijdte van zijn woorden niet begrepen. En nu zit hij met de gebakken peren. Zij is veel erger dan Wallis Simpson want na de troonsafstand hielden de Hertogen van Windsor zich op afstand en behielden ze hun waardigheid.
 • Fabienne Verschoren

  6 maanden geleden
  Niemand vertrouwd haar omdat zij een actrice maar sorry, wilt het dan automatisch zeggen dat zij een manipulator is en acteerd? Zij mag ook kansen hebben zoals iedereen. Daarmee basta
 • evelyne dewulf

  6 maanden geleden
  En de soap gaat verder, mooi en medogenloos...
 • christianne bruyland

  6 maanden geleden
  Ikke Ikke Ikke weet nog hoe ze de bruiloft van prinses Eugenie moest gebruiken om haar 1° zwangerschap aan te kondigen ze stond daar ook niet als belangrijkste persoon en daar moest wat aan gedaan worden. Ze zou eens een cursus nederigheid moeten volgen.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.