Kate Middleton
Volledig scherm
Kate Middleton © Photo News

Oom Kate Middleton gelooft nooit dat ze iemand deed huilen: “Meghan is een actrice en weet hoe ze moet manipuleren”

RoyaltyGary Goldsmith (55), de oom van Kate Middleton (39), heeft de hertogin verdedigd na het interview van Harry en Meghan. Volgens hem is het zeer onwaarschijnlijke dat Kate Meghan aan het huilen heeft gebracht. “Ze heeft geen gemeen bot in haar lichaam.”

13 reacties

 • Anne JACOBS

  1 jaar geleden
  Kate heeft te veel classe om iemand van zijn stuk te brengen. Dat koppeltje kent geen schaamte.
 • Jan Deblaere

  2 jaar geleden
  Als het gerucht klopt dan heeft Harry voor hun huwelijk toch verkondigd : What Meghan wants she gets ! Dat zegt toch genoeg maar helaas heeft Harry de reikwijdte van zijn woorden niet begrepen. En nu zit hij met de gebakken peren. Zij is veel erger dan Wallis Simpson want na de troonsafstand hielden de Hertogen van Windsor zich op afstand en behielden ze hun waardigheid.
 • Fabienne Verschoren

  2 jaar geleden
  Niemand vertrouwd haar omdat zij een actrice maar sorry, wilt het dan automatisch zeggen dat zij een manipulator is en acteerd? Zij mag ook kansen hebben zoals iedereen. Daarmee basta
 • Evelyne Dewulf

  2 jaar geleden
  En de soap gaat verder, mooi en medogenloos...
 • christianne bruyland

  2 jaar geleden
  Ikke Ikke Ikke weet nog hoe ze de bruiloft van prinses Eugenie moest gebruiken om haar 1° zwangerschap aan te kondigen ze stond daar ook niet als belangrijkste persoon en daar moest wat aan gedaan worden. Ze zou eens een cursus nederigheid moeten volgen.