Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ook koninginnen en prinsessen dragen mondmaskers

RoyaltyOok koninginnen en prinsessen dragen mondmaskers. Niet met gouden randje of in dezelfde kleur als hun jasje, wel doodgewone wegwerpexemplaren. Net als de handschoenen. 

 1. Nieuwe docu over sprookjeshuwelijk tussen Charles en Diana bevat talrijke interviews van belangrijke getuigen
  Royalty
  1

  Nieuwe docu over sprookjes­hu­we­lijk tussen Charles en Diana bevat talrijke interviews van belangrij­ke getuigen

  Op 29 juli is het exact 40 jaar geleden dat prinses Diana en prins Charles elkaar het jawoord gaven. Hun sprookjeshuwelijk werd in 1981 door 750 miljoen mensen in 74 landen bekeken, een record. Naar aanleiding van die historische mijlpaal heeft tv-netwerk BritBox een nieuwe documentaire uitgebracht met gerestaureerde beelden van de grote dag. ‘The Wedding of the Century’ toont ook nooit eerder gehoorde anekdotes en interviews met belangrijke insiders.
 2. Geen nieuwe foto van George op zijn 8ste verjaardag? “William en Kate zijn nog steeds aangedaan van de pesterijen na het EK”
  Royalty
  9

  Geen nieuwe foto van George op zijn verjaardag? “William en Kate zijn geschokt van de pesterijen na het EK”

  We zullen misschien geen nieuwe foto van prins George te zien krijgen op zijn 8ste verjaardag, zo speculeert royaltybiograaf Angela Levin. De hertog en hertogin van Cambridge willen hun zoon beschermen tegen de giftige reacties van het publiek. “Kate en William zijn erg geschrokken van de negatieve commentaar na het EK, en twijfelen of ze nog meer beelden van hun zoon de wereld in moeten sturen.”