Queen Elizabeth II
Volledig scherm
Queen Elizabeth II © BSRagency BSR Agency

Ook de Queen moet kiezen: welke familieleden mogen in haar kerstbubbel?

RoyaltyQueen Elizabeth moet net zoals de rest van de wereld beslissen met wie ze de feestdagen zal doorbrengen. In het VK is pas een nieuwe regel doorgevoerd die stelt dat 3 huishoudens tussen 23 en 27 december samen een bubbel mogen vormen. Daar zijn dus waarschijnlijk grotere feestjes mogelijk dan in ons land. Maar welke families zal de Queen kiezen, gezien ze vier kinderen en acht kleinkinderen heeft? 

0 reacties

 1. Zara Phillips, de ‘normale’ kleindochter van Queen Elizabeth, is razend populair: “Wij hebben ons eigen succes gemaakt”
  PREMIUM
  Royalty

  Zara Phillips, de ‘normale’ kleindoch­ter van Queen Elizabeth, is razend populair: “Wij hebben ons eigen succes gemaakt”

  Ze verschijnt in het openbaar zonder make-up, in joggingbroek, met een petje op haar hoofd en ze is bijna altijd goedlachs. Ze schrikt er ook niet voor terug om in het openbaar haar echtgenoot Mike Tindall (42) en haar dochters Mia (6) en Lena (2) te knuffelen en te kussen. En net dat ongedwongen en normaal gedrag maakt Zara Phillips (39) zo populair bij de Britten. De dochter van prinses Anne (70) en haar eerste echtgenoot Mark Phillips (72) wordt enorm bewonderd om haar eigenheid. “Ik ben mijn ouders zo dankbaar dat ze me geen koninklijke titel gegeven hebben.”
 1. Prins Charles wordt 72: zal hij ooit nog koning worden? “Hij zal zijn kroon in ieder geval nóóit vrijwillig opgeven”
  PREMIUM
  Royalty

  Prins Charles wordt 72: zal hij ooit nog koning worden? “Hij zal zijn kroon in ieder geval nóóit vrijwillig opgeven”

  Prins Charles viert vandaag zijn 72ste verjaardag. Dat betekent dat hij intussen al 68 jaar lang de Britse troonopvolger is. Zijn moeder, Queen Elizabeth II, is de langst regerende monarch die het land ooit gekend heeft. Het is dus niet verwonderlijk dat men zich intussen begint af te vragen of Charles ooit nog koning zal worden. Of laat hij die titel aan zich passeren ten voordele van zijn zoon, de immens populaire prins William? “Een troonsafstand zou de monarchie nog meer op zijn grondvesten doen daveren.”
 1. “Voulez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  “Vou­lez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'

 2. Winkeliers achtervolgen dief en vangen hem voor politie
  Play
  Op Interventie

  Winkeliers achtervol­gen dief en vangen hem voor politie