James WHATLING
Volledig scherm
PREMIUM
© James WHATLING

Ook Britse fotografen wuiven Harry en Meghan uit: "Ze vonden óns al erg? Wacht maar"

RoyaltyZe waren erbij toen Harry z'n verloving aankondigde, lieten de wereld meegenieten van Meghans zwangerschap, kiekten de eerste foto van baby Archie. Maar nu is het genoeg. Afgelopen, zeggen Harry en Meghan. Voortaan géén fotografen meer in hun leven, want die druk is onleefbaar, vinden ze. Drie Britse persfotografen die de royals op de voet volgen, reageren. "Ze vonden óns al erg? Wacht maar. Het ergste moet nog komen."

3 reacties

 • Kurt Van Grembergen

  1 jaar geleden
  Ik denk idd dat de fotografen niet de ware reden is. Zag op BBC onlangs een debat hierover en velen zijn de mening toegedaan dat harry fel veranderd is door Meghan en hij veel van zijn spontaniteit is verloren. Maar eh, he is lovesick,blinded.
 • David van moer

  1 jaar geleden
  Ge zou beter die mensen wat rust geven zodat die ook gewoon hun leven kunnen leiden.
 • Nicole Borremans

  1 jaar geleden
  Die verschillende fotografen in dit artikel spreken mekaar voor een groot deel tegen en doen alsof ze een absolute noodzaak zijn in een royaltyleven terwijl 80% van hun foto's zijn niet echt relevant zijn!En paparazzi en tabloids zijn nog wel degelijk erg opdri bezig in de UK,daar ben ik zeker van! Beveiliging kan ook op een privébasis ingeschakeld worden en als ze nog gedeeltelijk in de UK off. taken moeten vervullen zal de koninklijke beveiliging wel weer kunnen aangesproken worden zeker!
 1. Paniek in Huis Gemaakt door waterlek: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"
  Play
  Huis Gemaakt

  Paniek in Huis Gemaakt door waterlek: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"

 2. Pedro Elias charmeert Matthijs Van Nieuwkerk met verrassend complimentje
  Play
  Popquiz

  Pedro Elias charmeert Matthijs Van Nieuwkerk met verrassend compliment­je