Onze royalty-expert keek naar Netflixdocu ‘Harry & Meghan’: “Een beetje teleurstellend”

RoyaltyDe Netflixkijkers hebben er twee jaar lang op moeten wachten, maar prins Harry (38) en Meghan Markle (41) hebben het eerste deel van hun eigen docureeks gelanceerd. In de eerste drie afleveringen praten Harry en Meghan onder meer over hoe ze elkaar hebben ontmoet en gaat het vooral over de last die ze hadden van de paparazzi. Onze royalty-expert Wim Dehandschutter bekeek de beelden en reageert teleurgesteld: “Ik verwachtte heel veel van deze afleveringen, maar het is er naar mijn gevoel niet helemaal uitgekomen”, zegt hij bij ‘HLN LIVE’.

 1. “Het is mijn taak om de uitbuiting en omkoping bloot te leggen”: dit vertellen Harry en Meghan in Netflixdocu
  Royalty

  “Het is mijn taak om de uitbuiting en omkoping bloot te leggen”: dit vertellen Harry en Meghan in Netflixdo­cu

  Het is zover: prins Harry en Meghan Markle hebben hun langverwachte Netflixdocu ‘Harry & Meghan’ gelanceerd. In deze zesdelige reeks doet het koppel hun versie van de ‘Megxit’ uit de doeken. Kijkers krijgen onder meer te zien hoe het koppel racisme aankaart en parallellen trekt met de situatie van prinses Diana, die constant achtervolgd werd door paparazzi. Volg hier live alle hoogtepunten uit de docureeks.
 2. Pin-upmodel doet boekje open over dronken nacht met prins Harry: “Hij was als een beest”
  PREMIUM
  Royalty

  Pin-upmodel doet boekje open over dronken nacht met prins Harry: “Hij was als een beest”

  In zijn biografie ‘Reserve’ neemt prins Harry (38) geen blad voor de mond. Hij doet uit de doeken hoe hij zijn maagdelijkheid verloor, schrijft zonder schaamte over zijn penis en deelt straffe anekdotes van toen hij nog een feestbeest was. Spraakmakende verhalen, al krijgt de prins nu een koekje van eigen deeg: het Britse model Nicola McLean (41) beleefde naar eigen zeggen een “wilde dronken nacht” met de prins - terwijl ze getrouwd was - en is niet van plan om daarover te zwijgen. “Harry stak zijn hand uit en pakte me plots vast.”