Fragmenten uit 'Harry & Meghan' op Netflix.
Volledig scherm
PREMIUM
Fragmenten uit 'Harry & Meghan' op Netflix. © Netflix

Onze reporter keek naar ‘Harry & Meghan’: “Dat er geen goed woord over Charles valt, is opvallend”

ROYALTYNa één minuut hoor je al een snik, maar verder blijkt ‘Harry & Meghan’ rustiger dan de trailers deden vermoeden. Je moet eigenlijk luisteren tússen de lijnen. Hoor hoe er geen complimenten over Charles vallen. Besef dat de eerste man van Meghan wordt doodgezwegen. Zie hoe Archie en Lilibet omfloerst opduiken. Onze reporter Nadine Van Der Linden legt de puzzel. “Elke familie is ongelukkig op haar eigen manier, dat onthoud je hier wel van.”

 1. PS-vicepremier Dermagne wil Belgische monarchie afschaffen en pleit voor een republiek
  203

  PS-vicepre­mier Dermagne wil Belgische monarchie afschaffen en pleit voor een republiek

  PS-vicepremier Pierre-Yves Dermagne wil de Belgische monarchie afschaffen. “Ik kan geen systeem goedkeuren dat ongelijkheid tussen burgers creëert”, zegt de federale minister in het tijdschrift ‘Wilfried’. Hij pleit voor een presidentieel systeem met een afwisseling tussen de taalgroepen voor de keuze van de president. De Franstalige socialisten zeggen de visie van Dermagne te kennen en er geen probleem mee te hebben dat hij die verkondigt, “zo lang hij maar duidelijk aangeeft dat het zijn persoonlijke mening is”. Dat heeft woordvoerder Tineke Sonck gezegd aan HLN.
 1. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.
 2. Méér dan Máxima, maar Charlene spant de kroon: koningin Mathilde gaf 103.468 euro uit aan kleding in 2022
  PREMIUM
  Royalty

  Méér dan Máxima, maar Charlene spant de kroon: koningin Mathilde gaf 103.468 euro uit aan kleding in 2022

  Ze lopen voortdurend in de kijker met hun prachtige jurken, gracieuze stijl en indrukwekkende accessoires. Voor veel vrouwen zijn royals het ultieme stijlicoon, al heeft natuurlijk niet iedereen zo’n budget om te shoppen. Maar aan welke garderobe hangt het hoogste prijskaartje? En wie koopt steevast de meeste nieuwe stuks? Ontdek hier de duizelingwekkende bedragen die de royals het afgelopen jaar spendeerden aan hun garderobe.