Van links naar rechts: Koning Willem-Alexander en koningin Máxima, koning Filip en koningin Mathilde en koning Felipe en koningin Letizia.
Volledig scherm
PREMIUM
Van links naar rechts: Koning Willem-Alexander en koningin Máxima, koning Filip en koningin Mathilde en koning Felipe en koningin Letizia. © Photo News/WireImage - Fotomontage HLN

Ontspannen aan hun privéstrand of op zeilavontuur met het koninklijke jacht: zo luxueus gaan de royals op vakantie

RoyaltyLid zijn van een koninklijke familie is een fulltime baan. Maar dat betekent niet dat de royals niet weten hoe ze zich moeten ontspannen. Net als de rest van ons hebben ze zo nu en dan nood aan een zorgeloze vakantie. Maar naar welke bestemming trekken Filip en Mathilde, Willem-Alexander en Máxima en de andere Europese royals? Hoe luxueus gaat het eraan toe? En wat doen ze op vakantie? “Koning Filip komt hier ‘s morgens zelf zijn croissants halen.”

4 reacties

 • Bo Uvier

  10 maanden geleden
  Blij dat ze hun levenstandaard en ecologische voetafdruk hebben kunnen handhaven. Ze gaan niet wakker liggen van een douchke meer of minder en zeker niet van een KW'tje meer.
 • Pieter Janssens

  10 maanden geleden
  Onderschat hun leven niet en hopelijk hebben ze een goede vakantie, ze verdienen dit zeker. Zoals iedereen trouwens.
 • Hugo hofmans

  10 maanden geleden
  De koninklijke familie mag best ook eens een rustige vakantie hebben. Ze hebben ook een druk leven, maar dan op koninklijk niveau. Dus een koninklijke vakantie mag best !
 • imke de meester

  10 maanden geleden
  Ík gun het hen,ze worden overal herkend,ze mogen hun job hebben