Kasia Gallanio werd dood teruggevonden in Spanje.
Volledig scherm
PREMIUM
Kasia Gallanio werd dood teruggevonden in Spanje. © Instagram @kashounia

Ongeluk, zelfmoord of uit de weg geruimd? Hoe de dood van Qatarese prinses één groot mysterie werd

RoyaltyWat is er toch gebeurd met Kasia Gallanio (45), de Amerikaanse die prinses was van Qatar? De vrouw werd dood aangetroffen in haar luxe-appartement in Spanje, maar haar overlijden blijft een mysterie. “Ik ben er 100 procent zeker van. Iemand heeft beslist dat het haar tijd was om te sterven”, menen haar beste vrienden. Zij wijzen met de beschuldigende vinger naar Kasia’s ex-man Abdelaziz (73) - oom van de emir van Qatar - met wie ze in een bittere strijd verwikkeld zat.

 1. In 2019 werden beelden nog verboden: prinses Amalia gooit de heupen los op Aruba
  Royalty

  In 2019 werden beelden nog verboden: prinses Amalia gooit de heupen los op Aruba

  De Nederlandse koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben zich op hun laatste avond in Aruba nog eens laten gaan. Ook prinses Amalia was van de partij om onder begeleiding van Caribische muziek de beentjes eens los te gooien. Het moment wordt een heus feest inclusief glitterende pakken en een fanfare. Markant detail: Amalia droeg tijdens het gebeuren dezelfde jurk als tijdens haar vakantie in Sevilla in 2019, waar ze toen de flamenco danste. Maar de koninklijke familie drong er toen op aan dat die beelden niet mochten verspreid worden.
 2. 15 paleizen, 4.000 luxewagens en superjachten van 488 miljoen: hoe de emir van Qatar zijn miljarden spendeert
  PREMIUM
  Royalty

  15 paleizen, 4.000 luxewagens en superjach­ten van 488 miljoen: hoe de emir van Qatar zijn miljarden spendeert

  Zondag werd in Doha het WK voetbal afgetrapt. Het startschot van de meest omstreden én duurste editie in de geschiedenis van het voetbal. De koninklijke familie van Qatar gaf fortuinen uit aan de organisatie, al viel dat met een geschat vermogen van 327 miljard euro wel te verwachten. Emir Al-Thani (42) en zijn familie behoren immers niet voor niets tot de rijksten ter wereld: ze kochten talloze superjachten, sportwagens en privéjets, lieten paleizen in binnen- en buitenland bouwen en bezitten in het Verenigd Koninkrijk zelfs meer dan koning Charles.
 3. Een onmogelijke relatie tussen schoonzussen: waarom het ontspoorde tussen prinses Kate en Meghan Markle
  PREMIUM
  Royalty
  5

  Een onmogelij­ke relatie tussen schoonzus­sen: waarom het ontspoorde tussen prinses Kate en Meghan Markle

  Volgens de Britse prins Harry (38) zat er tussen zijn vrouw Meghan (41) en zijn schoonzus Catherine (41) al van in het begin een haar in de boter, zo lezen we in zijn memoires ‘Reserve’. Harry verwijt de vrouw van zijn broer William (40) kilheid en vooroordelen, maar is dat wel terecht? Want ook Meghan is duidelijk niet vrij van zonden. Wat wél zeker is: de cultuurclash tussen beide dames viel niet te overbruggen. Een reconstructie van wat begon als een beloftevolle start, maar uiteindelijk uitdraaide op een totaal onmogelijke relatie. “Ik weet dat ik degene ben die jou aan het huilen heeft gebracht.”