Prins Charles neemt het officieel over.
Volledig scherm
PREMIUM
Prins Charles neemt het officieel over. © EPA

“Onderschat prins Charles niet”: troonopvolger neemt het stilaan over en huurt meteen de ‘vijand’ in

RoyaltyHij is niet langer het kneusje van de familie. Sinds kort mag prins Charles officieel enkele taken van de Queen overnemen. Het is de eerste keer in tien jaar tijd dat het paleis de functieomschrijving van Elizabeth II aanpast. Een voorteken van grote veranderingen, voorspellen royaltywatchers. Charles, al jaren klaar voor de job, slaat het roer immers nu al om: zijn nieuwe medewerker is een zéér gedurfde aanwerving. “Hij weet dat zijn tijd beperkt is, en zal niet aarzelen om de moeilijke beslissingen te maken.” 

11 reacties

 • Jean Schepens

  1 maand geleden
  die moet in z'n oude dag nog gaan werken, die engelsen toch ... NONKELJEAN
 • niki peeters

  1 maand geleden
  Charles is al the oud en zijn kroning zou veel te veel kosten voor die korte tijd dat ie nog heeft. Best direct doorgeven aan william.
 • Patrick De Poen

  1 maand geleden
  Het had wat eerder gemogen. Hij is ook al zo oud.
 • chris brands

  1 maand geleden
  Ondanks dat Charles een uitstekende koning zal zijn,en het ook verdiend,zou het voor de stabiliteit van de Britse monarchie beter zijn het stokje door te geven.
 • leo foulon

  1 maand geleden
  Ik ben republikein , ik heb ooit een interview gezien met hem en als mens is ie te pruimen en bezit gevoel voor humor . Een echte engelsman
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.