Prinses Charlene en haar echtgenoot prins Albert II van Monaco.
Volledig scherm
Prinses Charlene en haar echtgenoot prins Albert II van Monaco. © EPA

Ondanks de schandalen blijft Charlene van Monaco haar man steunen: “In goede en slechte tijden”

RoyaltyPrinses Charlene (42) staat naar eigen zeggen voor “duizend procent” achter haar man, vorst Albert II van Monaco (62). Dat vertelt ze in een interview met het Franse weekblad Point de Vue. Haar steunbetuigingen zijn opmerkelijk, want de prins wordt volgende maand in de rechtszaal verwacht, nadat opnieuw een vrouw beweert dat ze een buitenechtelijk kind heeft van hem.

5 reacties

 • Gerda Haubourdyn

  1 jaar geleden
  Als ze hem zo steunt en bewonderde waarom gaat ze er dan vandoor. En waar zijn de kinderen.
 • piet devlieger

  2 jaar geleden
  Die man is een genie in time management. Niemand die zo hard werkt als hij. Maar wel enorm veel tijd voor zijn tweeling en om hier en daar nog een buitenechtelijk kind te verwekken. Straffe gast.
 • Dirk Seye

  2 jaar geleden
  Ze had waarschijnlijk anders gereageerd mochten het effectief buitenechtelijke kinderen zijn. In feite zijn het "voorechtelijke" kinderen. Mijn respect en bewondering voor u, Prinses Charlene. En u, prins Albert, prijs uzelf gelukkig zo een trouwe, begripvolle, mooie en knappe echtgenote te hebben !
 • Luc Gorrebeeck

  2 jaar geleden
  Dat is nu niet moeilijk ! Moest hij een bv. dokwerker zijn zou ze waarschijnlijk anders klinken !
 • Gerda B

  2 jaar geleden
  Tja is zijn zaak he. Das zijn privé leven en als zijn vrouw hem niks kwalijk neemt, prachtig ben blij dat ik niet alleen ben dat zo vrij denkend is.